promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka az esküvőjéről posztolt videót és azonnal felrobbantotta a netet
Borítókép:  Youtube/Blikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korábban teljes hírzárlat övezte Hosszú Katinka esküvőjét, nagyjából eddig. A legendás úszónő ugyanis tegnap videón mutatta meg, milyen volt az augusztus 22-i esküvője.

Rengeteg meglepetést és boldog pillanatot okozott Hosszú Katinka a magyar embereknek, így tehát joggal vetődik fel, hogy a magyar emberek is rendkívül érdeklődők, amikor az egyik legnagyobb magyar úszó boldogsága a téma. És bár Hosszú Katinka kínosan ügyelt rá, hogy az esküvőjéről ne szivárogjon ki túl sok információ, olyannyira, hogy a résztvevőket arra kérte, hogy ne posztoljanak közösségi média oldalaikra. Az úszónő először néhány képpel, most pedig egy videóval maga törte meg a csendet. 

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok Gelencsér Mátéhoz ment feleségül augusztus 22-én a szentendrei Skanzenban. Ezen kívül azonban sokat nem lehetett tudni. Eddig. A legendás sportolónő ugyanis egy Instagram-posztban osztotta meg rajongóival a pillanatot – sőt, az egész napot –, amikor kimondta a boldogító igent. A videón a sminkeléstől  a gratulációkon át az esti buliig követhetjük a lakodalom pillanatait, és az is látszik, hogy ki kapta el a menyasszonyi csokrot. Kiderült az is, hogy kik voltak a meghívottak. 

Ott volt rengeteg sportoló, így Gyurta Dániel és felesége, Iszak Eszter, Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke, vagy éppen Verrasztó Dávid és Verrasztó Evelyn. A videón feltűnik több híresség, például Tóth Gabi és Krausz Gábor, de jól láthatóan Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora is Katinkáékkal együtt ünnepelte a nagy napot.

Korábban az úszónő egyébként azt mondta a Forbesnak, hogy a következő, 2024-es párizsi olimpián valószínűleg már nem lesz ott, mert Layber-Gelencsér Mátéval gyermeket terveznek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás