promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó felvétel került ki Hosszú Katinkáról – Veszélyben a nagy visszatérés?
Borítókép:  Hosszú Katinka / Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka legyőzte a koronavírust, és újra elkezdett edzeni, de sajnos nem úgy mennek a dolgok, mint ahogy kéne.

Hosszú Katinka láthatóan nem volt elégedett a tokiói olimpián elért eredményeivel, ezért sokan azt hitték, hogy örökre visszavonul az úszástól. Szerencsére nem így lett, ráadásul világklasszis sportolónk hatalmas visszatérésre készül, de ennek csúnyán útját állta, mikor nemrég ő is elkapta a koronavírust. Azóta már meggyógyult, így végre tovább folytathatja az edzést, de egy egészen aggasztó felvétel alapján úgy tűnik, hogy most jóval nehezebb dolga van.

„Amikor nehéz újrakezdeni az edzést”

– írta Hosszú Katinka a videóhoz, amin éppen gyakorlatokat végez, de hamar elveszíti az egyensúlyát, majd nevetésben tör ki.

Az biztos, hogy nagyon megterhelő lehet neki újra elkezdeni az edzést egy ilyen komoly megbetegedés után, így rengeteg munkája lesz majd abban, hogy összejöjjön a nagy visszatérése. Addig is természetesen a közönség, illetve a szurkolók is mellette állnak, folyamatosan kapja a biztató üzeneteket, így jó eséllyel hamarosan újra formába lendül, és megmutatja a világnak, hogy ő a legjobb, és joggal rettegnek tőle az ellenfelei.

Itt lehet megnézni Hosszú Katinka felvételét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás