Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Timi 40 éves lett, tangában, kocsimosás közben mutogatta kerek fenekét

Vajna Timi 40 éves lett, tangában, kocsimosás közben mutogatta kerek fenekét

Színes

Vajna Timi 40 éves lett, tangában, kocsimosás közben mutogatta kerek fenekét

Színes

Promotions 13:33

Nem akárhogy ünnepli Vajna Tímea a negyvenedik születésnapját, ilyen boldogság csak keveseknek adatik meg.

Joggal gondolhatná az ember, hogy a mai is csak egy újabb átlagos hétfő, azonban Vajna Timi kissé felkavarta az állóvizet 40. születésnapja alkalmából, és a nagyérdeműt e jeles napon nem is akármivel örvendeztette meg. Legújabb Instagram-videójában ugyanis feszes testét mutogatja, bikiben pucsítva mos autót, pezsgőt iszik, macskát puszilgat és kutyát sétáltat. 

A bejegyzést röviden így kommentálta:

"I am 40 today Csoda, hogy ezt is megértem".

Legutóbb egyébként Andy Vajna özvegye akkor érte el az ingerküszöböt, amikot annyira érezte a bulit St. Tropez-ban, hogy még a tangabugyiját is megvillantotta. Akkor már úgy tűnt, hogy kezdi feldolgozni férje halálát, bár még akkor is rendszeresen posztolt róla.

Akkoriban történt, hogy még egy „túlvilági jelet” is megosztott a követőivel, amit szerinte a volt férjétől kapott, és amely azt jelenti, hogy Andy Vajna halála után is vigyáz Tímeára. Mindez egy Lamborghini képében érkezett az özvegyhez.

Egyébként idén nyáron Görögországból is posztolt Vajna Tímea, a képen pedig a rajongói ismét megtekinthették csodásan domboruló fenekét a görög természet domborulataival karöltve. Mindezt egy teljesen átlátszó ruhában. 

Lassan három éve lesz, hogy Andy Vajna meghalt. A világhírű magyar producer 2019. január 20-án, 74 éves korában hunyt el Budapesten. Jóval fiatalabb özvegye, Vajna Tímea azóta is gyászolja őt.

Borítókép: youtube.com/yetivideo (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria