
Titkos jel van a legjobb dinnyéken, ez mutatja, hogy érett
Olvass tovább...
Az erősebb idegzetűeket is megviseli, amivel ezekben a hetekben találkozhatnak jó néhány magyar boltban.
A nyár a kísérletezések időszakát is elhozza a kereskedelmi láncoknál, amelyek valamiért úgy érzik, hogy ilyenkor bármit könnyen lenyomhatnak a vásárlók torkán. Ha az élelmiszert is áruló üzleteket nézzük, ilyenkor se szeri, se száma az újdonságoknak, tobzódhatunk a különféle ízekben.
Így született meg a csípős dobozos víz a Szentkirályinál, vagy a Barcelona „ízű” Prime ital, amely persze csak egy okos együttműködésnek köszönheti létét. Tavaly a dubaji csoki volt az őrület tárgya, mindent elárasztott a pisztácia, olyannyira, hogy globális hiány lépett fel belőle.
Az idei nyár egyik nagy húzása pedig a Sparnál jelent meg, amely kitalálta a fából vaskarikát. Két létező ételből készített egy valódi szörnyeteget, amely a fogyasztók kommentjeit nézve nem igazán volt jogosult arra, hogy egyáltalán megszülessen.
Olvass tovább...
A külsőleg kétségkívül mutatós sajtburger ízű fánkot a Spar nemrég mutatta be, és 499 forintos induló áron próbált kedvet csinálni hozzá. Mitől lesz valami sajtburger ízű? A leírás szerint marhahúst és cheddar sajtot tartalmaz, persze csak olyan mértékben, hogy valóban „méltó” legyen a nevéhez. Nyilván a kommentek sem maradtak el a lánc Facebook-oldalán:
„Hogy micsoda? Mi lesz a következő? Fánk ízű sajtburger?”
„Köszi, inkább nem. A fánk az legyen fánk, és legyen olyan íze.”
„Nagyítót is adjatok hozzá, olyan apró, 499-ért nevetséges.”
„Sajt+fánk=pogácsa.”
„Szia, haverom kérdezi, hogy csirkepörkölt ízű fánk van?”
De azért akadt elfogulatlanul értékelő vásárló is:
„Ma még pont elkaptam egy darabot, még langyos volt, és le volt árazva normális, reális árra, – 250ft –, ennyiért megérte, kicsi volt, de finom és tényleg meglepő módon sajtburger íze volt.”
Íme az újdonság, ahogy egy magyar vásárló értékeli:
Olvass tovább...