promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi 40 éves lett, tangában, kocsimosás közben mutogatta kerek fenekét
Borítókép:  youtube.com/yetivideo (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akárhogy ünnepli Vajna Tímea a negyvenedik születésnapját, ilyen boldogság csak keveseknek adatik meg.

Joggal gondolhatná az ember, hogy a mai is csak egy újabb átlagos hétfő, azonban Vajna Timi kissé felkavarta az állóvizet 40. születésnapja alkalmából, és a nagyérdeműt e jeles napon nem is akármivel örvendeztette meg. Legújabb Instagram-videójában ugyanis feszes testét mutogatja, bikiben pucsítva mos autót, pezsgőt iszik, macskát puszilgat és kutyát sétáltat. 

A bejegyzést röviden így kommentálta:

"I am 40 today Csoda, hogy ezt is megértem".

Legutóbb egyébként Andy Vajna özvegye akkor érte el az ingerküszöböt, amikot annyira érezte a bulit St. Tropez-ban, hogy még a tangabugyiját is megvillantotta. Akkor már úgy tűnt, hogy kezdi feldolgozni férje halálát, bár még akkor is rendszeresen posztolt róla.

Akkoriban történt, hogy még egy „túlvilági jelet” is megosztott a követőivel, amit szerinte a volt férjétől kapott, és amely azt jelenti, hogy Andy Vajna halála után is vigyáz Tímeára. Mindez egy Lamborghini képében érkezett az özvegyhez.

Egyébként idén nyáron Görögországból is posztolt Vajna Tímea, a képen pedig a rajongói ismét megtekinthették csodásan domboruló fenekét a görög természet domborulataival karöltve. Mindezt egy teljesen átlátszó ruhában. 

Lassan három éve lesz, hogy Andy Vajna meghalt. A világhírű magyar producer 2019. január 20-án, 74 éves korában hunyt el Budapesten. Jóval fiatalabb özvegye, Vajna Tímea azóta is gyászolja őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás