promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennek a hírességnek öltözött be a vakmerő Kiszel Tünde, akinek a szoknyáját alaposan felfújja a szél
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezt ruhát még lehet a közelgő halloweenkor is érdemes lesz bevetni.

Az is lehet, hogy eljön a világvége 2023-ban, de egy valami egészen biztos: Kiszel Tünde a következő évben is fog kiadni egy naptárat, ami már gyakorlatilag hagyomány Magyarországon. Ha lenne időkapszula, akkor ezt biztosan sokan beletennék.

Kiszel Tünde, amikor tartott még a koronavírus-járvány, akkor bizony nagy bajban volt, mivel nem tudták összehozni a fotózást anno. Akkor kerültek elő a legjobb képei a múltból, de akadtak olyan fotók is, amik bár régiek, de még nem láthatta őket a közönség.

A 2022-es naptárat azonban már össze tudták hozni, aminek a történelem volt a tematikája. Kiszel Tünde volt ősasszony, de római harcos is. A premieren rengetegen voltak és a tömött sorok kivárták anno a dedikálást is.

Kiszel Tünde ismét úgy van vele, hogy néhány alkalommal feltölti az adott naptárképet Instagramra, hogy láthassák a követői, miről maradtak le, ha esetleg nem szerezték be idén a naptárat.

Ha már történelem, akkor valóban van egy történelmi kép Marilyn Monroe-ról, amikor éppen felfújja a szoknyáját a szél. Ha a pillanatra nem is, de az ikonikus fehér ruhára biztosan mindenki emlékezik.

Ez igyekezett leutánozni Kiszel Tünde, akinek azért picit hiányzik a régi pajkosság a tekintetéből. Ettől függetlenül be tudta gyűjteni a dicséreteket.

„Éppen olyan díva vagy mint amilyen Marilyn volt”

- írta az egyik kommentelő.

Hogy ez tényleg így van-e, azt döntse el a nagyközönség! Mutatjuk hozzá a képet!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás