promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis végre tiszta vizet öntött a pohárba: ez áll a döntés mögött, amivel a fél országot meglepte
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis elárulta, hogy valójában miért mondott igent élete egyik legfurcsább felkérésére.

Curtis egy igazán megterhelő időszakot tudhat maga mögött, hiszen pár hónapja megint szétváltak a barátjával és zenésztársával, Majkával, ráadásul úgy tűnik, hogy nem a legbékésebb körülmények között mondtak búcsút egymásnak. Rögtön el is indultak a pletykák, hogy ismét a kábítószer állt közéjük, de Curtis tagadta ezt, hiszen már évek óta tiszta életet él – most pedig olyasmire vállalkozott, amivel rengeteg embert meglepett.

Bejelentették az RTL Klub hamarosan induló Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának új évadának versenyzőit (legalábbis egy részüket), és Janicsák Veca, Nyári Dia, illetve Lengyel Ferenc mellett többek között Curtis is szerepelni fog benne. Sokan egyáltalán nem számítottak erre, de a rapper most elárulta, hogy valójában miért is mondott igent a felkérésre, hogy ő is egy kolumbiai dzsungelben éljen, és jó eséllyel éhezzen is egy ideig a többi hírességgel.

„Az egyik fő cél – és ez biztos elérhető, mert nem nagyon lesz kaja –, hogy lefogyjak. Szörnyen nézek ki, 108 kiló vagyok, és legalább kilencvenre le kéne mennem. Százig szerintem kint is eljutok majd, aztán itthon edzésbe állok. Egy ilyen műsor, a vadregényes környezettel, kisimítja az idegpályákat, és ez a legfontosabb. A kisfiam és a párom hiánya várhatóan nem lesz könnyű, de hiszem, hogy nekem ez egy testi, szellemi, lelki megtisztulás lesz”

mondta Curtis.

Az előadó azt is elmondta, hogy szerinte kifejezetten jót fog tenni neki ez a kaland, mivel saját bevallása szerint telefonfüggő, folyton a kezében van a mobilja, így legalább megtanul egy kicsit anélkül is élni. Mielőtt elvállalta a műsort, beszélt a gyermeke édesanyjával, illetve a jelenlegi párjával is, hiszen ők is fontos részei az életének.

Curtis nagyon fél a magasságtól, illetve a pókoktól, így ezeket is le kell majd küzdenie a műsorban, ami biztos, hogy erősebbé teszi majd őt – ez pedig kiemelt célja a rappernek, hiszen megújulva akar majd visszatérni a Celeb vagyok, ments ki innen! után Magyarországra:

„A körülöttem lévő kavalkád és hurrikánok után ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy rendezzem a soraimat. Igaz, a fellépések működnek és minden rendben, de azt gondolom, onnan tiszta lappal és megújulva érkezhetek vissza.”

Curtisnek minden bizonnyal a mobiltelefonja mellett a csúcsjárgánya is hiányozni fog:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás