promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk úgy helyre tette Puzsér Róbertet, hogy mindenki csak nézett
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk nem hagyta szó nélkül Puzsér Róbert kemény beszólásait.

Lakatos Márk nemrég eléggé nekiment Tóth Gabinak, ráadásul a TikTok videójában arra is célzást tett, hogy az énekesnő még nem érettségizett le. Volt, aki nagyot nevetett ezen, illetve olyanok is akadtak, akik szerint ez már túlzás volt, hiszen övön alul támadt a stylist. A hírhedt kritikus, Puzsér Róbert pedig annyira kiakadt Lakatos Márk megnyilvánulásán, hogy utána hosszú ideig szidta őt az Önkényes Mérvadó egyik adásában:

Puzsér Róbert leginkább azon rökönyödött meg, hogy Lakatos Márk stylistként kéri számon másokon az érettségit, ráadásul azzal is beszólt neki, hogy elmondta, szerinte nagyon rossz az ízlése, stílusa. Nem is kellett ennél több, hogy Lakatos Márk is a szájára vegye Puzsér Róbertet egy újabb TikTik videóban – amit ráadásul fürdés közben, a kádban készített el a helyzet komolyságára való tekintettek.

„Drága Puzsér Robikám!

Hát most hallom, hogy megint a kis vitriolos nyelvecskédre vettél, ez nagyon felizgatott. Viszont tudnék neked ajánlani egy még jobb helyet, a nyelvecskédnek, amitől még jobban érezném magam. Egy picit elemezve azt, amiről hablatyolsz: hát, először is, a hosszú évek óta tartó, tébolyult, habzó szájú médiaámokfutásod ismeretében egyáltalán nem lep meg, hogy olyan felszínesen nyúlsz az alanyaidhoz, mint ahogy ezt velem is tetted. Nem is kérem rajtad számon, hogy tudjad, hogy milyen iskolai végzettségeim vannak, hány felsőfokú nyelvvizsgám van, mert nem ez a lényeg. Nem a diploma teszi az embert. Az érettségi kapcsán is csak azért álltam bele Tóth Gabiba és Pumped Gabóba, mert azt gondolom, hogy az egy országnál viszont elég kellemetlen, hogyha ciki lesz az, ha valaki tanul, ha ciki az, hogy valaki érettségit szerez és tovább tanul. De gondolom ebben egyetértünk”

– mondta Lakatos Márk.

A stylist ezek után arról is beszélt, hogy nem éppen Puzsér Róbertnek kéne ítélkeznie a stílusról és a divatról, hiszen a kritikus megjelenése szerinte slampos is igénytelen, vagyis nincs olyan helyzetben, hogy a jó, illetve a rossz ízlésről értekezzen.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk teljes videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás