Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szabó Zsófi egyből villantott, ahogy visszatért Magyarországra

Szabó Zsófi egyből villantott, ahogy visszatért Magyarországra

Színes

Szabó Zsófi egyből villantott, ahogy visszatért Magyarországra

Színes

Promotions 20:20

Szabó Zsofi büszkén mutogatta magát.

Kifejezetten érdekes, és egyben furcsa is Szabó Zsófi és a magyar emberek viszonya, hiszen meglepően sokan foglalkoznak az RTL Klub csinos műsorvezetőjének magánéletével, és szinte már lottó-szerű játéknak minősül egyesek számára, hogy megtippeljék, Shane Tusup után vajon kivel fog összejönni – L.L. Junior minden bizonnyal kiesett a lehetséges jelöltek közül, mivel állítólag az ismert énekesnővel, Dárdai Blankával jelent meg a híresség szülinapi buliján:

Szabó Zsófi nemrég a szerelmesek fővárosában, Párizsban járt, ahol természetesen az Eiffel-tornyot is meglátogatta már-már kötelező jelleggel, bár azt nem lehet tudni, hogy volt-e vele esetleges hódoló. Az biztos, hogy a műsorvezető elképesztően nézett ki a Franciaországban készített képeken, amikkel nagyon boldoggá tette a több, mint 389 ezres Instagramos követőtáborát.

Szabó Zsófi már itthon van, és ezt nem akárhogy tudatta a rajongóival, hiszen megmutatta magát futás előtt, illetve futás után is, és mindkét felvételen hihetetlen kockahasat villantott, az arcán pedig látni lehetett a büszkeséget – ami érthető, mivel valóban fantasztikusan néz ki a televíziós sztár, főleg abban a feszülős ruhában, amiben pózolt.

Úgy tűnik, hogy Szabó Zsófi mindig tudja, hogy mi kell a népnek, hiszen ennél a posztnál is csak úgy özönlöttek a kedvelések, dicsérő kommentek, illetve a tüzes, szívecskés hangulatjelek, amikkel azt jelzik neki a követői, hogy tényleg remek formában van – de erről most bárki meggyőződhet:

Borítókép: youtube.com/Liluland (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria