promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egykori kemény rapper, Dopeman lánya felnőtt, és eszméletlenül gyönyörű lett
Borítókép:  LifeTV - Összezárva
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Majkát is útnak indító sztár lassan készülhet, hogy jönnek a komoly udvarlók is.

Pityinger Lászlót anno Dopeman néven ismerte meg Magyarország. Már fiatal korában jó érzéke volt a zenéhez, amelyet hegedülő nagyapjától, valamint gitározó apjától örökölt. Mindig pörögtek a rímek a fejében, ezért is döntött úgy, hogy rappernek áll.

Szerepe volt abban is, hogy útnak indította Majkát, de aztán elég hamar véget ért a barátság köztük.

Az egykori kemény rapper élete azóta nagy fordulatot vett. Például 2020-ban buddhista tanító BA oklevelet szerzett A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán kiváló minősítéssel, és egyre gyakrabban vesz részt a közéletben is.

Legutóbb láthattuk az Instagram-oldalán, hogy annyira bízott Magyarország győzelmében Olaszország ellen, hogy fogadott is rá 10 ezer forint értékben a Tippmixen. A szelvényt elbukta, de később ettől függetlenül gratulált a magyar játékosoknak, hogy ennyire jól szerepeltek a Nemzetek Ligájában, és odaértek a második helyre.

Dopeman természetesen a lányára, Fannira a legbüszkébb, aki nyáron lett 15 éves. Ide kattintva meg lehet nézni, hogyan nézett ki három évvel ezelőtt, amikor sorra nyerte a hiphoptáncversenyeket, nem csak Magyarországon, hanem a nemzetközi porondon is.

Talán kimondhatjuk, hogy Dopemant Fanni is inspirálta, hogy megváltozzon. A hírességnek fontos is, hogy jó példaként szolgáljon lánya számára. Például arra is figyelt, hogy ne káromkodjon előtte anno, de buddhistaként valószínűleg ezt már teljesen ki is gyomlálta az életéből.

Látszik is, hogy sok időt töltenek együtt: nem olyan rég egymás társaságában vacsoráztak, és Dopeman is hozzátette a fotóhoz, hogy a lánya már kész nő. Nemsokára fel kell készülnie, hogy érkeznek az udvarlók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás