promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka és Pápai Joci a kamerák előtt csókolták meg egymást?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka túl könnyelműen beszélt, és ennek meg is lett a következménye.

Majka rajongói minden bizonnyal már jól tudják, hogy a rapper nagyon jó barátságot ápol Pápai Jocival, akivel még közös családi nyaraláson is voltak. Jelenleg is együtt szerepelnek a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában, ahol folyton egymással hülyéskednek, és érezni lehet, hogy az ő barátságuk valódi, és nem csak a kamerák előtt létezik – sőt, Majka nemrég még azt is elmondta, hogy ha nő lenne, akkor már szült volna két gyereket az énekesnek:

Rengetegen nézik most a Sztárban sztár leszek!-et, hiszen a válogató a műsor legjobb része, ugyanis ilyenkor jönnek a legérdekesebb, legmeglepőbb produkciók a színpadra. A legutóbbi adásban például egy Károlyi Róbert nevű srác a Weszélyes Elemek nevezetű, pörgős nyelvű rapduó egyik számát hozta el, de Majka rögtön kételkedett abban, hogy rendesen elő tudja adni a választott dalt, ezért könnyelműen azt mondta, hogy ha sikerül neki, akkor „szájjal leveszi” Pápai Jocit.

Az egész stúdió meglepődött, mikor a rapper srác elkezdte darálni a szöveget, ugyanis úgy járt a szája, mintha egy géppuska lenne. Majkának fel is akadt a szeme, Pápai Joci meg elégedetten kúszott oda hozzá az asztalon, hogy megkapja a „jutalmát” – ami végül könnyen lehet, hogy egy csók lett, ugyanis az énekes a kezei közé vette, majd a szájához emelte Majka arcát, így nem teljesen lehetett látni, hogy mit csinálnak.

Az biztos, hogy a Sztárban sztár leszek! egyik legemlékezetesebb pillanatát köszönhetjük a fiatal rappernek, akinek valószínűleg nagy jövője van ebben a szakmában, hiszen Alee is hasonló technikával futott be az X-Faktor 10. évadának köszönhetően.

Itt lehet megnézni Majka és Pápai Joci forró „csókjelenetét”, amit Tóth Gabi és Köllő Babett is hatalmas vigyorral az arcán figyelt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás