promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka elárulta, hogy nőként melyik magyar sztárnak szült volna már két gyereket
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka egy egészen furcsa poszttal lepte meg a követőit.

Rengeteg bugyuta amerikai vígjáték készült már arról, hogy mi lenne, ha egy férfi és egy nő testet cserélnének, és megtudnák, hogy vajon milyen is a másik nem számára az élet. Ezek az általában megkérdőjelezhető minőségű alkotások ilyenkor rögtön a nemi szervek közötti különbségekkel poénkodnak, és sokszor elmennek olyan irányba is, amiben megmutatják, vajon milyen lehet férfiként átélni a szülés fájdalmas csodáját, vagy nőként megélni egy tökönrúgást – nos, úgy tűnik, hogy Majkának is hasonlóképp jár az agya.

Azt már valószínűleg mindenki tudja, hogy Majka és Pápai Joci nagyon jó barátok, hiszen még közös családi nyaralásuk is volt, ráadásul nem egyszer üzengettek már egymásnak a közösségi oldalaikon. Pápai Jocinak szeptember 22-én volt a 41. születésnapja, és természetesen Majka is felköszöntötte őt, de sokan megdöbbentek az üzenetén, hiszen elárulta benne, hogy mit tenne, ha nő lenne:

„Édesszívem! Boldog születésnapot!! Ha nő lennék már lenne tőled két gyerekem”.

Ezek szerint egy alternatív univerzumban Pápai Joci párja a nőként élő Majka lenne, akivel boldogan nevelnék a két közös gyermeküket. Mindenképp érdekes a gondolat, de egyelőre meg kell elégedniük azzal, hogy csupán barátok, hiszen mindketten házas emberek: Pápai Joci 2004-ben fogadott örök hűséget szerelmének, Anitának; Majka pedig tavaly házasodott össze Dundikával, akivel már hosszú évek óta együtt vannak.

Pápai Joci amúgy reagált is Majka írására, ráadásul elég mókásan:

„Köszönöm, Tesóm! De tudod, nekem a magadfajta a legnagyobb ajándék! Köszönöm hogy vagy nekem. Férfiként is nyomultál azéé, de tudod hogy én a nőket imádom!”

Itt lehet megnézni a képet, amivel Majka felköszöntötte Pápai Jocit – a felvétel minden bizonnyal Majkáék esküvőjén készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás