promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci is feladja a Dancing with the Stars-t?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs jó állapotban Pap Dorci.

Nagy úgy tűnik, hogy el van átkozva a Dancing with the Stars idei évada. Rögtön a sajtótájékoztató után nem sokkal kiderült, hogy Kulcsár Edina terhes, ezért fel kellett adnia a műsort; helyére pedig Berki Mazsi érkezett. Ezután Pap Dorci eredeti partnere, Sebesi Hunor súlyos sérülést szenvedett és összetörte a kezét, ezért ki kellett lépnie a produkcióból. Az egykori Exatlonos új táncpartnere Baranya Dávid lett, akivel azóta is szorgalmasan készülnek az első élő showra.

Nem sokkal később Zimány Linda szereplése került veszélybe, aki az egyik táncpróbán sérült meg, és meghúzódtak a bordái alatt lévő izmok. Szerencsére Lindának nem kellett feladnia már most a versenyt, azonban most Pap Dorci posztolt egy baljós fotót az Insta Story-jába.

A egykori Kihívó meleg teával a kezében, nyakig betakarózva ül otthon, és annyit írt hozzá, hogy

„csak hogy ezt is megmutassam, én sem vagyok mindig a topon”.

Azt nem tudni, hogy mi lehet a baja Dorcinak, valószínűleg csak egy megfázásról lehet szó, hiszen az őszi időszakban könnyebben tud meghűlni az ember, de ismerve Dorci kitartását, biztosak lehetünk benne, hogy hamar ki fogja heverni ezt a kis betegséget, és október 8-án a maximumot fogja nyújtani a parketten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás