promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic után a Vad angyal sztárja lesz a Dancing with the Stars új húzóneve
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vad angyal ünnepelt sztárjával indul a Dancing with the Stars új évada.

Két éve töretlen népszerűségnek örvend a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának magyar szériája a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. Október 8-án pedig elindul az új évad, amiben ismét egy világsztár fog szerepelni, aki annak idején Natalia Oreiro partnere volt az egyik legnépszerűbb argentín telenovellában.

A Paula és Paulina sztárja, Gabriela Spanic az első évadhoz csatlakozott versenyzőként, most pedig a Vad Angyal sármos világsztárja, Facundo Arana jön el Magyarországra, hogy részt vegyen a TV2 showműsorában. Hogy a színésznek milyen szerep jut, az egyelőre titok, de nagyon várja már, hogy hazánkba érkezzen.

„Alig várom, hogy Budapesten legyek és találkozzak a magyar rajongóimmal. Izgatottan várom a műsort, biztos vagyok benne, hogy fantasztikus élményben lesz részünk, és ebben az évadban sok meglepetés vár ránk!”

– mondta Facundo Arana, aki azt is elárulta, ismeri a műsort, hiszen látott párat azokból az epizódokból, amelyekben Gabriela Spanic szerepelt.

A parkettre lépő tíz hazai híresség közel két hónapja keményen dolgozik, hogy az október 8-i első adásban lenyűgözze a nézőket és a Dancing with the Stars zsűrijét. Az idei versenyzők között van Kulcsár Edina, Vavra Bence, Pap Dorci, Bárdosi Sándor, Zimány Linda, Iván Bence, Rubint Réka - aki Andrei Mangrával fog táncolni -, Somhegyi Krisztián, Csobot Adél, és Kökény Attila.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás