Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Lara feszülős ruhában mutatta meg, Rubint Réka rögtön odakommentelt

Schobert Lara feszülős ruhában mutatta meg, Rubint Réka rögtön odakommentelt

Színes

Schobert Lara feszülős ruhában mutatta meg, Rubint Réka rögtön odakommentelt

Színes

Promotions 16:56

Schobert Lara nagyot villantott a tükör előtt.

Schobert Lara 18 évesen az egyik legismertebb fiatal közszereplő Magyarországon, akinek közel 300 ezres követőtábora van az Instagramon. Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermekével nemrég telis-tele voltak a bulvárlapok, mikor kiderült, hogy megbukott az érettségin.

Lara korábban nem titkolta, hogy nem akar alkalmazottként dolgozni, vagyis mindenképpen olyan munkát akar vállalni, ahol nincsenek főnökei. Gyakran futhatunk bele a közösségi oldalán olyan posztokba, ahol éppen valamit reklámoz, de az idei Glamour-napokat is az ő arcával reklámozzák a magazin címlapján.

Schobert Lara legutolsó két bejegyzése is a reklámról szól, és mindegyiken feszülős, sportruhában látható. Az első videón egy egészséges és elmondása szerint nagyon finom nassolni valót reklámoz, amiből jelenleg kétfajta íz létezik. Lara ezt az édességet felülés közben mutatja meg a követőinek, és mivel felülnéztetből van kamerázva, elég mély dekoltázst villant a felvételen.

A második poszt szintén a reklámról szól, Lara itt a tükör előtt trükközve egy szempillantás alatt öltözik át sportöltözékbe, amit aztán a melleinél még egy kicsit megigazít. Ehhez a bejegyzéshez már az édesanyja, Rubint Réka is hozzászólt:

„Ki ez a gyönyörű lány?!”

- erre Lara annyit válaszolt neki, hogy "imádja őt".

Korábban egyébként elterjedt az a pletyka, hogy Schobert Lara megműttette a melleit, ugyanis sokaknak feltűnt, hogy mintha most jóval nagyobbak lennének, mint az előző képein. Rubint Réka végül tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta az igazat lánya idomairól.

Borítókép: ifaktor

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria