promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A vőlegény a legénybúcsún lefeküdt az exével és annak nővérével, persze a menyasszony tudta nélkül
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kalandjairól naplót vezetett a férfi, ez buktatta le.

A házasságkötés előtti legénybúcsú kapcsán mindig nagy kérdés, hogy meddig mehet el a vőlegény. Vajon gondot jelent, ha ledér hölgyekkel múlatja az estét, vagy illendőbb baráti társaságban a sárga földig innia magát?

Hasonló dilemmával került szembe az az angol hölgy is, akinek a leendő férje nem mindennapi társaságot választott az utolsó facér éjszakájához. Meghívta magához az egykori barátnőjét, sőt annak nővérét is, és egy jót szexelt velük.

Sok nőnek ez persze alapos indok volna az esküvő törléséhez, és a panaszával a Daily Star című laphoz forduló feleségnek is csupán az szolgált mentségére, hogy az ominózus esetről csak utólag szerzett tudomást.

Megtalálta a férje naplóit, amelyekben rengeteg bizonyítékra bukkant a félrelépéseire vonatkozóan. Konkrétan kiderült, hogy a férfi szinte folyamatosan csalja a feleségét, és ez már a legénybúcsún elkezdődött a két említett hölggyel.

A csalódott feleség azon akadt ki a leginkább, hogy szerinte a párja szándékosan hagyta szem előtt a pikáns feljegyzéseit, hogy ő ráleljen. A pasi ezen a téren ódivatú, az anyukája minden karácsonyra vesz neki egy naplót, hogy a fiacskája belekörmölhesse az élményeit.

A feleség először a 2013-as példányt ütötte fel, mégpedig a házasságkötésük környéki időpontban. Ekkor vált világossá számára, hogy mit tett akkor az a férfi, akinek ő örök hűséget fogadott.

„Amit ott olvastam, az teljesen szíven ütött. Élénk részletességgel írt minden nőről, akit ágyba vitt, de azokról is, akikről csak fantáziálgatott. Még egy német nőt is letepert a nászutunkon, mialatt én ételmérgezéssel feküdtem. Mindenki után hevesen vágyakozott, a régi főnökömtől egészen a saját másod-unokatestvéréig”

– panaszolta a feleség. Amikor szembesítette mindezzel, a férj ócska módon azzal védekezett, hogy csupán egy leendő regényhez gyűjtögetett anyagot. Ez persze elég gyenge indok, ám a tanácstalan neje képtelen eldönteni, hogy hihet-e még neki, érdemes-e egyáltalán továbbra is vele maradnia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás