promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően váratlan fordulat: Johnny Depp összejött egy csúcsbombázóval, akit mindenki ismer? - Íme az észveszejtő szépség
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már korábban is utaltak rá a pletykák, hogy a színésznek új párja lehet.​

az elmúlt pár hónapban meglehetősen forró volt a levegő Johnny Depp körül, hiszen korábbi feleségével, Amber Heard-del bíróságra jártak. A fél világ erre a nagyon különösen zajló kis perre figyelt, ám később a történetnek több főszereplője is lett, nemcsak A Karib-tenger kalózai és az Aquaman sztárja. A média ugyanis felfigyelt arra, hogy Johnny Depp ügyvédje valami elképesztően fenomenálisan viselkedik a tárgyalóteremben. Akkor a médiamunkások nem teketóriáztak, már azonnal bedobták azt, és később a YouTube-on több videómontázs is készült, hogy bizonyítsa a feltevést, miszerint Johnny Depp összejött Camille Vasquezzel.

Ám úgy tűnik, hogy ez nem így történt, sőt, ezt maga Camille is cáfolta, és etikátlannak nevezte a feltételezéseket.

Most egy váratlan fordulattal visszalépünk az időben, hogy újra a jelenben lehessünk, és mindennek köze van Amber Heard és johnny Depp peréhez, hiszen a US Weekly értesülései szerint a színész korábbi ügyvédjével jött össze, azzal a Joelle Rich-csel, aki korábban védte őt egy rágalmazási perben, és aki a legutóbbi perben is a helyszínen tartózkodott. Ám érdemi szerepet nem vállalt, ennek ellenére folyamatosan ott volt.

Profi módon tartották titokban a randikat, lap értesülései szerint azonban már jóideje találkozgatnak, de legelőször csak szállodákban futottak össze.

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás