promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúcsbombázó nőt szeret Jason Momoa, íme az észveszejtő szépség
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lesifotók buktatták le a sztárt.

Az elmúlt időszakban az HBO szuperprodukciójának, a Trónok harca sztárja nemcsak a DC-univerzum új filmje, az Aquaman kapcsán került a hírek keresztüzébe, hanem magánéletének fordulatai miatt is. Hiszen nagyon hosszú kapcsolat után elvált gyönyörű feleségétől (összesen 22 évig voltak együtt Liza Bonettel), és nagyon sokáig úgy tűnt, hogy nem lesz szingli, hanem beleveti magát az élet sűrűjébe.

Már akkor cikkeztek az újságok, hogy új párja a párját ritkító szépségű mexikói színész és énekesnő, Eiza Gonzalez, aki többek között szerepelt a Halálos iramban egy-egy részében is, szóval régről ismerhették egymást. Még fényképek is felkerültek rólul a közösségi oldalakra, majd nem sokkal később már arról hallhattunk, hogy Momoa újra megpróbálja a feleségével.

De egyes források zerint még az sem volt biztos, hogy Eiza Gonzalez-zel valójában összejöttek-e, csupán nagyon élvezték egymás társaságát. Jason Momoa kapcsán tényleg nagyon vigyázni kell a pletykákra, mivel korábban már Kate Beckinsale-lel is összehozták, ám kiderült, hogy ebben az esetben az újságírók bizony nagyon félrementek.

Most azonban a mindig jólértesült Page Six már bátrabban ír arról, hogy Eiza Gonzalez bizony Momoa barátnője, a DailyMail még lesifotókat is közölt róluk, ahogy egymást ölelik egy motoron. A képek IDE kattintva érhetők el.

Íme az észveszejtő szépségű színésznő egy videóban, amelyben nagyon sokszor öltözik át:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás