promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
30 évvel fiatalabb szőke csinibabát csípett fel a Gladiator sztárja, Russel Crowe, akár a lánya is lehetne a csúcsbombázó barátnő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon becsajozott a 2000-es évek elejének nagybetűs pasija.

- Gladiator?!

- Russell Crowe!

- Maximus Decimus Meridius vagyok, az északi seregek parancsnoka, a Félix légiók hadvezére, Marcus Aurelius hű szolgája mindhalálig. Egy meggyilkolt fiú apja, egy meggyilkolt asszony férje és bosszút állok értük. Míg élek, vagy azután

Szinte biztos, hogy megesett már veletek, hogy a Gladiator című film szóba került valamelyik kisebb kocsmai terefere közepette, és akkor valaki, aki már kicsit ittas volt, ellőttte az ikonikus mondatot, amely Ridley Scott nagyívű, bár rengeteg történelmi pontatlansággal telebetlizett alkotása, és amely a 2000-es évek elején leírta talán az egész korszak mentalitását is, de az biztos, hogy az USA-ról rengeteget mesél mindenkinek.

Russell Crowe bár előtte is ismert színész volt, azonnal világsztár lett, és azóta sem engedte el a státuszát. És bár az idő kicsit eljárt felette is, színészi képességei nem koptak meg, sőt, új szerepekben próbálja ki magát folyamatosan.

A legújabb nagy robbantása pedig a Marvel-univerzumba repít minket, hiszen ő játssza majd Zeuszt a Thor legújabb etapjában, a Szerelem és mennydörgés című filmben, amelyben hátborzongató főgonoszt alakít majd Christian Bale.

Arról pedig már nagyon régen pletykálnak, hogy Russel Crowe-nak bizony egy nagyon fiatal szőke barátnője van, akivel ugyan ritkán mutatkozik, mégis nagyon harmonikus kapcsolatról mesélnek a bennfentesek. 

Hogy hívják a csúcsbombázót?

Britney Theriotnak hívják, és korábban színésznőként dolgozott, ám váltott és ingatlanügynökként keresi most a kenyerét, korábban a színésszel egy társaságba jártak teniszezni, és itt ismerkedtek meg, később pedig egy szenvedélyes kapcsolat alakult ki köztük. Russell Crowe azonban szereti a privát életétől távol tartani a kamerákat, így a bulvárlapok csak keveset tudnak kettőjük kapcsolatáról. Közös kép is csak ritkán kerül fel róluk az internetre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás