promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fél Magyarország ledöbbent Zámbó Krisztián bejelentésén, de rengetegen sejtették, hogy ez fog történni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kár, hogy a fogadóirodáknál nem lehetett megtenni, hogy Zámbó Krisztián visszatér az exéhez.

Anno bombaként robbant a hír, hogy Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsanna szakítottak egymással. Mindenki azt érezte a levegőben, hogy itt már nincsen visszaút, mivel az eljegyzésüket is felbontották.

Gyakorlatilag harag nélkül váltak el, és úgy döntöttek, hogy megpróbálnak barátok maradni. Krisztián akkor még azt nyilatkozta, hogy egyszerűen mások az elképzeléseik a jövővel kapcsolatban.

Krisztián és Zsuzsa elég hosszú idő, 11 év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Meglepő volt, amikor Zámbó Jimmy kijelentette néhány megszólásában, hogy ennek most végleg vége, és nem fognak békülni.

Később láthattuk őket közös fotókon, de akkor is kijelentették, hogy próbálnak barátok maradni. Hát, igen, de mégis azoknak volt igazuk, akik arra tippeltek, hogy a páros ismét egymásra fog találni.

Most a Bors megkereste Krisztiánt amiatt, hogy megkérdezzék, hogyan szelídülhetett barátsággá kettejük egykor lángoló szerelme. Olyan választ kaptak, amin nagyon ledöbbentek:

„Hát akkor öntsünk végre tiszta vizet a pohárba! Jó darabig számomra sem volt tiszta az, amit most fogok mondani, de mára a napnál is világosabb, hogy a mi szerelmünk nem hűlt ki és azt hiszem, soha nem is fog!”

- nyilatkozta a lapnak az énekes aki hozzátette, hogy Takács Zsuzsanna lesz egyszer a felesége, és a gyerekei édesanyja is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás