promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet még mindig él egy férfi szerint, és ezt botrányos módon akarta bizonyítani
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még azt is vallja, hogy III. Károly keze van a dologban.

Szinte az egész világot sokkolta a hír, amikor bejelentették II. Erzsébet halálát. Ledöbbenni persze nem döbbent le senki, mert a királynő nagyon idős volt, így fel volt készülve mindenki, hogy hamarosan búcsúznunk kell tőle.

II. Erzsébet a nyári rezidenciáján, a skóciai Balmoral kastélyában halt meg, ami után hosszú nemzeti gyász kezdődött az Egyesült Királyságban.

A királynő koporsóját a múlt héten négy napra felravatalozták a Westminster Hallban. A becslések szerint valószínűleg meghaladta a félmilliót azoknak a száma, akik lerótták tiszteletüket a néhai uralkodó koporsójánál. Köztük volt David Beckham is, aki hiába nagy sztár Angliában, több mint 12 órát várt, mire ő is sorra került.

Nem is lenne világ a világ, ha a gyász helyett valaki nem összeesküvés-elméletet kezdett volna gyártani. Köztük volt Muhammad Khan is, aki úgy döntött, nem hiszi el, hogy II. Erzsébet meghalt, és szerinte ezt a csak fia, III. Károly akarja beadni mindenkinek – számolt be róla a Guardian.

 [[cikk2]]

Reméljük gondolatmenetben azért nem jutott el addig, hogy a jelenlegi király a pincében tartja fogva II. Erzsébetet, bár ki tudja. A férfi mindenesetre Buckingham palotába is ellátogatott volna, hogy beszélhessen a királynővel (vagy kiszabadítsa).

Khan valóban elhitte, hogy a királynő életben van, és ezt botrányos módon akarta bizonyítani. A férfi is sorba állt a Westminster Hallhoz vezető úton, majd amikor bejutott, fel akarta nyitni a koporsót, megerősítve ezzel az elméletét.

Alapból óriási volt a biztonsági készültség, szóval már akkor letartóztatták, amikor a zászlóval kezdett el babrálni.

Ezek az összeesküvés-elméletek ugyebár nem egyedülállóak a történelemben. Például mai napig rengetegen vannak azok, akik szerint Elvis nem halt meg, vagy nem úgy, ahogy azt a sajtó előadta. Biztosan sokan ismerik a pont a Men in Black című filmből, amiben K kijelenti, hogy a híres zenész valóban nem halt meg, csak hazament (egy idegen bolygóra).

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás