promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy hajszálon múlt, hogy az Irigy Hónaljmirigy sztárjának a párja nem halt meg – így néz ki most Varga Győző csodás felesége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Varga Győző párja anno majdnem belehalt a szülésbe.

Az Irigy Hónaljmirigy (IHM) 1990-ben, egy mátyásföldi szilveszteri bulin alakult meg. Érdekesség, hogy Varga Győző csak később csatlakozott, szóval nem volt ott az alapító tagok között, de ma már őt is úgy kell emlegetni, mint az Irigy Hónaljmirigy egyik legendája, aki a csapat igazi arca olyanok mellett, mint mondjuk Sipos Péter vagy Sipos Tamás.

Varga Győző nem csak az ismertséget köszönheti az Irigy Hónaljmirigynek, hanem azt is, hogy megismerte élete szerelmét.

A zenész erről anno még a Best magazinnak beszélt, amit a Femina szemlézett. Böbe az IHM nagy rajongója volt, így Varga Győző az egyik koncert után tudott összeismerkedni a későbbi párjával. Ritka szokott lenni az ilyen, mivel a legtöbb zenész picit távolságtartó, ha rajongóról van szó, de náluk rögtön benne volt valami több a levegőben.

Az egész kapcsolat nem csak fellángolás volt, így három év után össze is kötötték az életüket. Házasságukból egyetlen fiú született, Bence. Persze oka is van annak, hogy a páros nem akart több gyereket, mivel Böbe csaknem belehalt a szülésbe.

Varga Győző talán még sosem aggódott annyira, mint azon a napon, mivel Böbe azonnal érezte, hogy valami baj van.

„Az orvosom is már elindult haza, őt is visszarendelték.  Akkor én már nagyon rosszul voltam, az orvos pedig nagyon határozottan elkiabálta magát, hogy azonnal műtő. Rohantak velem a műtőbe, belső vérzésem volt, egy hatalmas hematóma alakult ki a szövetek között”

- emlékezett vissza Böbe anno a Szülőszoba című műsorban.

Győző első pillantásra beleszeretett Böbébe, akivel tényleg mindig mindenben egyetértenek. Most néhány fotón megnézhetitek, hogyan néznek ki most. Megnézhetitek, hogyan romantikáznak egy Michelin-csillagos étteremben, vagy miképp szurkoltak a zöld fehéreknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás