promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdinak szörnyű dolgokat kellett átélnie
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő most elárulta a nagy titkot, hogy milyen állapotban volt.

Rúzsa Magdi az idei Forbes listán bronzérmes magyarországi celeb lett. Mivel rengetegen imádják, a magazin szerint ha ráfekszik kicsit az online jelenlétére, akkor jövőre akár még első is lehet. Most ugyebár azért szerepelt rengeteget a bulvár vérkeringésében, mert hármas ikreknek adott életet.

Az énekesnő számára nem volt könnyű a terhesség, mivel három gyerek várta a pocakjában, hogy megszülethessen. Rúzsa Magdi nem bízta a véletlenre a dolgot, és már december végén befeküdt a kórházba, hogy orvosi felügyelet mellett a legnagyobb biztonságban érezhesse magát.

Rúzsa Magdi gyermekei végül február elsején jöttek a világra, hála égnek teljesen egészségesen. Két fiú és egy lány a felállás, név szerint: Zalán, Keve, és Lujza.

Az énekesnő elég gyorsan belevetette magát a munkába, de azért neki is meg kellett küzdenie sok mindennel, hogy visszamehessen a színpadra. Nem szeret panaszkodni, így csak most közölte Instagramon, hogy szétnyílt a hasfala (szétnyílt hasizom), és a rekeszizma is szétesett.

„Tegnap eljött Bátori Éva, az én mesterem is meghallgatni. Neki köszönhetem, hogy szétnyílt hasfallal, szétesett rekesszel is tudok koncerteket adni. Éva, te vagy a legjobb. Köszönöm, hogy megtanítottál és tanítasz énekelni. Mindig adsz nekem valami új eszközt”

írta a képhez a művésznő.

A szétnyílt hasizom leggyakrabban várandósság alatt alakul ki.

Rúzsa Magdi legközelebb Miskolcon lép fel szeptember 2-án, a nagy Aréna koncertje azonban csak jövő februárban lesz megtartva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás