promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vissza a múltba: Majkáról vérbeli retró fotókat halásztunk elő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze ehhez nem éveket kell visszamenni az időben.

Őrülten mozgalmas volt Majka és Curtis élete mostanában. Ugyebár a legnagyobb beszédtémát az adta, hogy Majka és a rappertársa szakmailag ismét különváltak.

Ez a szakítás most valóban véglegesnek tűnik, mivel Curtis úgy döntött, hogy nem szeretne örök második lenni, így egyedül folytatja tovább a karrierjét. Majka már jó ideje csak egyedül áll színpadra kiemelt fellépőként, persze a zenekarával a háttérben.

A Való Világból legnagyobbat profitáló Majka szabályosan tündököl Magyarország egén. Ismét képernyőn láthatjuk ugyebár a TV2-őn a Sztárban sztár leszek új évadában, és előadóként a koncertjeire is azonnal elkapkodják a jegyeket.

Ha ez nem lenne elég, idén Sebestyén Balázst is letaszította a trónról, mivel ő lett Magyarország legértékesebb celebje a Forbes szerint, akik rengeteg mindent alapul vettek a listájukhoz, még azt is, hogy az illető mennyire aktív a közösségi médiában.

Hát, Majka igazán aktív, mert alig tudtunk legörgetni az Instagram oldalán, hogy megmutassuk, a műsorvezető- és előadó mit is csinált egy éve ilyenkor. Nem meglepő, de éppen Curtisszel koncerteztek a Mátrai Szüreti Napokon. Ha lapoztok, akkor több felemelő pillanatot is elcsíphettek a fellépésről.

Majkát és Curtist valószínűleg nagyon sokáig nem fogjuk így közösen látni a színpadon.

Ha már retró, akkor meg kell említenünk Majka és Dundika tavalyi esküvőjét is. A háromnapos lakodalmon a család és a barátok vettek részt a szekszárdi Bodri pincészetben. Tavaly ilyenkor már ugyanúgy zakatolt a TV2-őn a Sztárban sztár leszek is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás