promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi megelégelte a rázúduló össztüzet, kemény lépésre szánta el magát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő a rajongóival közölte döntését.

Sokan megtalálták Tóth Gabit az elmúlt időszakban, egyrészt a feltételezett politikai állásfoglalásai, másrészt pedig az ezzel (is) kapcsolatba hozott stílusváltása miatt. A Megasztárban feltűnt 34 éves énekesnő eleinte bele is állt a szópárbajba, az állítólag 7 millió forintba kerülő karóráját cikiző Fluor Tominak például így vágott vissza:

„Na! Van remény! Ma már csak az órámmal tudtak hergelni... A jövő héttől nyugi lesz talán, juhú! Ez most már tényleg vicc, de lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt.”

A stand-up komikus Bruti is odaszúrt neki egy hosszú videóban, azt vetve Gabi szemére, hogy ő is felszállt a celebvonatra, nevetséges sztorikkal próbálja felhívni magára a figyelmet. Például azzal, hogy a strandon megcsípte egy darázs, emiatt pedig

„lepergett előtte az élete, meg feladták a kenetet, meg elbúcsúzott mindenkitől”.

A TV2 Sztárban sztár leszek! című, szeptember 4-én induló műsora kapcsán pedig Cyla, vagyis Kajdi Csaba csipkedte meg egy kicsit, az énekesnő vallásosságát célba véve, ami ezek szerint nem összeegyeztethető egy showműsorral:

„Gábriella elmegy egy ilyen világi műsorba?! Remélem, az Úr megbocsátja neki!”

Mindez már az énekes sztárnak is sok lehetett egyszerre, mert a legutóbbi Instagram-bejegyzésében azt közölte követőivel, hogy egy időre elnémul a közösségi médiában, nem akar ugyanis teret adni a gyűlölködésnek.

„Az elmúlt napokban szomorúan tapasztaltam, hogy szétszakított minket a közösségi média. Szeretném, ha most egy pillanatra megállnánk, és visszatérnénk a valóságba, ahol igazi érzések, reakciók vannak, ahol figyelünk egymásra, és támogatjuk, erősítjük a másikat! A közösségi médiának a közösség összetartásáról, párbeszédről és együtt gondolkodásról kellene szólnia véleményem szerint, én azonban most ennek éppen az ellenkezőjét tapasztalom, ami már nem építi, színesíti, hanem rombolja az életünket”

– írta Gabi, azt is hozzátéve, hogy a Sztárban Sztár leszek! új évadának (ahol zsűritagként szerepel) indulásáról persze tájékoztatni fogja rajongóit, és nem hagyja abba a blogírást sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás