promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabinak elege van: „Itt a vége! Nem érdekel!”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi közölte, hogy itt a vége.

Szeptember elején érkezik a TV2-re a Sztárban sztár leszek új évada, amiben ezúttal sem lesz hiány a drámából és a feszültségből. Ha még emlékeznek rá a nézők, a produkció előző szériájában is többször volt arra példa, hogy Tóth Gabi és Majka egymásnak feszült, és úgy tűnik, ez idén sem lesz másképp.

A TV2 természetesen a két előadó veszekedésével reklámozza a Sztárban sztár leszek harmadik évadát, Gabi és Majka ezúttal sem finomkodnak majd egymással, kemény, trágár szavakkal fognak egymásnak támadni, aminek egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a vége.

„Elegem van! Nem érdekel, itt a vége...”

- fakadt ki Tóth Gabi az egyik adás felvételén, mire a rapper így reagált:

„Gabika, mondod, mondod, mondod, és amit a másik mond, b*szol rá!”

Gabit ez nagyon megtöri, és csak ennyit tud válaszolni Majkának:

„Nagyon rosszul esik ez most”

Hogy pontosan mi okozta az újabb veszekedést kettejük között, az nem derül ki az alábbi videóból, de Majka szavaiból ítélve az sejthető, hogy Tóth Gabi nem hallgatta meg zsűritársai véleményét, vagy nem tartotta tiszteletben a többiek véleményét. Mindenesetre kérdéses, hogy milyen nézettséggel tud nyitni a Sztárban sztár leszek idei évada, hiszen a nézők pár napja nagyon kiakadtak Tóth Gabira, és kijelentették, hogy ő miatta nem fogják nézni a tehetségkutatót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás