promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka otthon magyarázkodhat a feleségének, Szőcs Reni igen kellemetlen dologra utalt vele kapcsolatban
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke énekesnő elkotyogta, kik próbáltak nyomulni rá.

A Star Academy című zenei tehetségkutató show a TV2 csatornán debütált 2016-ban. A győztes az akkor 22 éves, erdélyi származású Szőcs Renáta lett, aki azóta is jelen van a magyar könnyűzenei életben.

Nem mindig a színpadi produkciójával hívja fel magára a figyelmet, a napokban például Ábrahám Róbert YouTube-csatornáján arról beszélt, hogy kik azok a hírességek, akik megpróbáltak kikezdeni vele.

Az impozáns névsort a Bors leközölte, a legnagyobb „vadra” azonban csak finom utalás történt. A műsorvezető egyfajta pikáns barkochbába kezdett az énekesnővel, amire ő a következőket válaszolta:

„A leghíresebb az, akivel dolgoztam is együtt, de nem szeretném részletezni. Egy műsorban szerepeltünk, a zsűri tagjai között ült. Idősebb, mint én”

– mondta sejtelmesen Reni, amire Ábrahám Róbert Majkát dobta be tippként, de a szőke szépség erre csak zavart mosollyal válaszolt. A dologban az sántít, hogy Majka a Star Academy-ben nem zsűritag, hanem műsorvezető volt Ördög Nóra oldalán.

Reni ugyanakkor szerepelt a Sztárban sztár műsorban is, amelyben Majka valóban zsűritag, így ha a nyilvánosság előtt nem is, otthon alighanem magyarázkodásra kényszerül majd, bár valószínűleg hozzászokott már az efféle vádakhoz.

A szőke énekesnő egyébként idén márciusban hasonlót játszott el Szabó András „Csutival”, aki még januárban jelentette be, hogy elválik feleségétől, Kulcsár Edinától. Akkor gyorsan hírbe is hozták Renivel, az ezzel kapcsolatos magyarázkodást pedig a Blikk Rúzs közölte le a Pesti TV egyik műsora alapján.

„Az égvilágon semmi nincs és nem is volt köztünk… Reni a cégemben influenszer, persze, hogy követjük egymást. Tavaly összesen kétszer találkoztunk, az is a munka miatt történt. Ő a férjével volt, én pedig még Edinával, minden alkalommal”

– zárta le Csuti gyorsan és határozottan a témát, utalva arra is, hogy tudomása szerint Reni boldog házasságban él a férjével, Márkkal, akivel 2020 végén házasodtak össze.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás