promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cara Delevingne-t önkívületi állapodban látták egy Los Angeles-i reptéren, miután leszállították Jay-Z magángépéről
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cara Delevingne barátai és családja nagyon aggódnak a modellért, miután szemtanúi voltak a közelmúltbeli ijesztő viselkedésének.

A 30 éves brit modellt Jay-Z amerikai rapper magánrepülőjéről rúgták ki, aminek meg kellett szakítania az útját, mivel a videóban is látható önkívületi állapotban aggasztóan viselkedik egy Los Angeles-i repülőtéren.

A videóban a 30 éves brit modell teljesen megmagyarázhatatlan viselkedést tanúsít és vadul tekergőzik, miközben cipő nélkül, kócos hajjal testén zúzódásokkal megmagyarázhatatlanul viselkedik. A viselkedést nagy valószínűséggel valamilyen pszichotróp drog okozhatta.

Talán e helyzet iróniája, hogy a pólóján Britney Spears képe volt látható – aki 2007-ben idegösszeomlást kapott, amikor a hírnév nyomása túlságosan elviselhetetlenné vált számára.

Az aggasztó felvétel Cara viselkedéséről néhány nappal azután történt, hogy észrevették, hogy elég rossz állapotban füvezik az autójában.

A féktelen bulizás már hetek óta tart, múlt hónapban egy jármű tetején bulizott Ibizán, Margot Robbie-val és Sienna Miller színésznővel együtt ünnepelte a 30. születésnapját.

Egy a modellhez közelálló barát úgy nyilatkozott a The Sunnak: „Mindannyian hihetetlenül aggódunk.

A helyzet néhány hete tart már és lehet hogy a családnak gondoskodnia kell arról, hogy Cara segítséghez jusson, hiszen az utóbbi időben mindkét végén égette a gyertyát, és ez nyilvánvalóan ennek komoly következményei lesznek.

A családjában korábban már volt droghoz kapcsolódó tragikus esemény, így sajnos a szituáció ismerős a családnak. A családja szerint szüksége lenne Cara-nak pár hét szünetre amikor nincs se ivászat, se buli és kicsit egészségesebben táplálkozik és távol kerül a napi gondoktól egy úgynevezett méregtelenítés.

Mindenesetre az aggasztó videó a világhálóra is felkerült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás