promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cara Delevingne őszintén vallott a szexualitásáról
Borítókép:  Cara Delevingne / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű modell, Cara Delevingne sosem érezte úgy, hogy magyarázattal tartozna a szexuális életével kapcsolatban, de most mégis őszinte vallomást tett.

Cara Delevingne nevét hiába tudják csak kevesen leírni, az arcát szinte mindenki ismeri a világon, hiszen az egyik legfoglalkoztatottabb modellről van szó. Az utóbbi években rengeteg márkának és tervezőnek dolgozott, ráadásul a magánéletét is sokan figyelemmel kísérik, így már nem titok, hogy nemrég szakított a barátnőjével, Ashley Bensonnal.

Vannak, akik azt hiszik Cara Delevingne-ről, hogy leszbikus, de a Blikk most arról ír, hogy a fiatal szépségnek igaz, hogy alapból nem volt kötelező megtennie, hiszen senkinek sem tartozik magyarázattal, de végül tiszta vizet öntött a pohárba. Őszinte vallomást tett a Variety hasábjain, amiből minden kiderül a modell szexualitásáról.

Cara Delevingne elárulta, hogy pánszexuális, vagyis nem számít neki az emberek neme, ő inkább a személyiséghez vonzódik, határok nélkül.

A pánszexualitás hatalmas szexuális szabadságot ad a modellnek, de nem mindig érezte magát ilyen jól, mint most. Sajnos sokáig nem tudta elfogadni a saját szexualitását a konzervatív családja miatt, majd egyszer félve ugyan, de elmondta az édesapjának az igazat, aki nagy meglepetésre teljes mértékben támogatta őt. Onnantól kezdve érezte igazán szabadnak magát Cara Delevingne, aki jelenleg is gőzerővel támogatja az LMBTQ mozgalmat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás