promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tűéles kép készült egy ufóról Mexikóban, ez szinte megdönthetetlen bizonyíték a létezésükre
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy autószerelő fotózta le a viharban előbukkanó korongot.

Szinte hihetetlen, de minden idők egyik legjobb minőségű fotóját bő három évtizede készítették egy feltételezett ufóról. Azért hihetetlen, mert manapság mindenki fényképezésre is alkalmas okostelefonnal a zsebében rohangál, mégsem sikerült egy valamire való felvételt lőnie senkinek sem.

Egészen mostanáig, és ez a dicsőség a mexikói Juan Manuel Sanchezt illeti, aki viharos időben készített remek fotót egy azonosítatlan repülő tárgyról. A fekete színű, nagyjából 15 méter átmérőjű korong a garázsa fölött tűnt fel, majd pillanatok alatt a semmibe veszett.

A férfinak azonban sikerült megörökítenie, a fénykép pedig ezután nagyot ment a Facebookon, de még a mexikói állami tévében is. Az ufó leginkább egy sima kavicshoz hasonlít, bár az alsó részén mintha észrevehetők lennének bizonyos nyílásszerűségek.

A szerelőként dolgozó Juan Manuel Sancheznek az volt a szerencséje, hogy éppen a közelgő viharról akart megkapó képeket készíteni, amikor véletlenül leleplezte a fémesen csillogó objektumot.

A hatóságok persze nem fogják kommentálni a dolgot, így alighanem arról sem érkezik majd információ, hogy a radarok látták-e a légtérbe beosonó tárgyat. Simán elképzelhető ugyanakkor, hogy amerikai technológiáról van szó, egy új lopakodó gép prototípusáról.

Mindenesetre aligha kacsa a sztori, hiszen a „látomást” a férfi felesége és kollégái is megerősítették. A fotót készítő szerelő elmondása szerint nem félelmet, hanem csodálatot érzett a gép megpillantásakor. Videóra már nem tudott átkapcsolni, olyan gyorsan eltűnt az objektum előle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás