promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Földönkívüliek az égbolton: nyilvánosságra került minden idők legjobb minőségű fotója egy ufóról
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Három évtizede készítették Skóciában, és állítólag nem orosz vagy amerikai gépről van szó.

Azonosítatlan repülő tárgyakat sokan láttak már, de valamiért sohasem készült olyan videó vagy fotó róluk, amelyről egyértelműen megállapítható lenne, hogy földönkívüli objektumról van szó. Most azonban előkerült egy döbbenetes felvétel.

A kép 32 évvel ezelőtt készült, és egy vadászgépet, valamint egy kétségkívül furcsa repülő tárgyat ábrázol. Az viszont nem a szokásosnak mondható, lekerekített formájú, sokkal inkább szögletes, és a végén a farokrész is tökéletesen kivehető. (Jó minőségben ITT tekinthető meg.)

Az úgynevezett Calvine-incidenst a hatóságok megpróbálták hosszú ideig eltitkolni. 1990 augusztusában két túrázó lett figyelmes a furcsa légi objektumra a skóciai Calvine közelében. A gyémánt alakú, éppen lebegő repülőt gyorsan le is fotózták, de egy David Clarke nevű brit újságíró kitartó nyomozó munkájára volt szükség ahhoz, hogy most ismét szemügyre vehessük.

Minden idők legjobb ufó-felvételének tartják, és néhány földönkívüli-hívő azt állítja, hogy sötét kormányzati erők dolgoztak az eltüntetésén. Most azonban egy feljavított másolata előkerült, ám a nagy rejtélyhez, az idegen civilizációk létének bizonyításához ezzel sem kerültünk sokkal közelebb.

Az elemzések szerint a tárgy nagyjából 30 méter átmérőjű, és nem hasonlít egyetlen földi repülő járműhöz sem. Nincs rajta szárny, és az sem deríthető ki, mi hajtja. Belső körök szerint nem orosz vagy amerikai gépről van szó, de ennél több információ nem szivárgott ki róla.

Néhányan úgy gondolják, hogy felesleges rögtön idegenekre gondolni vele kapcsolatban. Elképzelhető, hogy mégiscsak az USA Aurora nevű projektjéről van szó, amely a Blackbird nagy hatótávolságú hadászati-hadműveleti felderítő repülőgép leváltását célozná – ezek szerint erre a masinára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás