promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fekete piramist találtak Alaszkában, de a kormányzat mélyen hallgat róla, mert valami igazán különlegesre képes
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az építmény alighanem az egyiptomi piramisokkal állhat rokonságban.

Az Egyesült Államok tagállamának számító Alaszka Földünk egyik legelhagyatottabb vidéke. A Magyarországnál 18-szor nagyobb területen mindössze 740 ezer ember él, ami olyan, mintha hazánknak csupán 40 ezer lakosa volna.

A térség fő terméke a tengeri hal, de jelentős mennyiségű ásványi anyag is található a mélyben, amiről ha az oroszok tudtak volna, Alaszkát biztosan nem kótyavetyélték volna el 1867-ben mindössze 7,2 millió dollárért.

A terület hideg, nagy részen kihalt, ezért ideális táptalaja annak, hogy számtalan legenda alakuljon ki körülötte. Ezek közé tartozik a rejtélyes fekete piramisról szóló is, amely állítólag az egyiptomi gúlákkal is kapcsolatba hozható, és ma már szigorúan őrzik.

A déli part mentén húzódó Kodiak-sziget a feltételezett lelőhelye, ám igen nehéz észrevenni, mivel részben a föld alatt van, a csúcsát pedig hó és jég lepi be. A „leleplező” videó alapján simán csak egy formás hegynek néz ki, de rendben van, legyen mesterséges piramis, úgy sokkal izgalmasabb.

Az építmény különlegessége, hogy elképesztő mértékű energiát képes termelni, emiatt az amerikai kormányzat természetesen nem veri nagydobra a létezését. Persze, ki is árulná el, hogy korlátlanul áll rendelkezésére egy ilyen energiaforrás, ráadásul a környezet szennyezése nélkül.

Hogyan jöttek rá a létezésére? 1992 májusában Kína földalatti nukleáris robbantást hajtott végre, amit az Egyesült Államokban is észleltek és rögzítettek. Az adatok kielemzése során vették észre azokat a földrajzi anomáliákat Anchorage-tól északra, amelyek leleplezték a fekete piramist.

Hamarosan megindult a bányászatnak álcázott fedőtevékenység, és ma már az idegenek teremtményének vélt építményt szigorúan őrzik. A létezése megerősíti azokat a feltevéseket, amelyek szerint a Föld minden pontján megtalálható piramisok nem sírok vagy rituális célú létesítmények, hanem energiatermelésre szolgálnak.

Az ebben hívők szerint élt a Földön hajdan egy globális, fejlett, iparosodott társadalom, talán még az özönvíz előtt, és az hagyhatta ezeket maga után. Vélhetően a bolygó elektromágneses energiáját tudják felhasználni, átalakítani vele, és ha rájövünk a nyitjára, az új paradicsomot teremthet az emberiség számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás