promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Amber Heard lebukott, a saját embere árulta el a szörnyű igazságot róla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre durvább dolgok derülnek ki Johnny Depp exfeleségéről, Amber Heardről.

Sokan az évtized legnagyobb celebpereként emlegették Johnny Depp és Amber Heard hetekig tartó jogi csatáját, amit A Karib-tenger kalózai sztárja indított az exfelesége ellen becsületsértés és rágalmazás miatt, miután Hollywoodban szinte kiutálták őt a fiatal színésznő több évvel korábbi bántalmazási vádjai, és egy utána megjelent, általa írt cikk miatt. Végül Johnny Depp nyert, Amber Heard pedig azóta is próbálkozik, hátha semmissé tudja tenni a bíróság döntését – hiszen több millió dollárt kéne fizetnie a verdikt értelmében.

A közvélemény egyértelműen Johnny Depp mellett áll, hiszen kiderült, hogy Amber Heard, illetve az ügyvédjei nem egyszer valótlanságot állítottak a bíróságon, ráadásul a híresség viselkedése is kifejezetten furcsa volt a tárgyalások alatt. A színésznő persze jelenleg is áldozatként tekint magára, és állítása szerint továbbra is küzd az igazságért, de most a maradék rajongóját is ellene fordíthatja az a pár e-mail, amit a minap nyilvánosságra hoztak.

Amber Heard PR csapatának egyik tagja elég meggondolatlan volt, ugyanis olyasmiket osztott meg egy újságíróval, amiket az ügyfele érdekében egyáltalán nem kellett volna:

A munkatárs bevallotta, hogy Amber Heard bűnös, van hangfelvétel az igazi vallomásáról, ráadásul még azok a fotók is hamisak, amiken azok az állítólagos sérülések vannak, amiket elvileg Johnny Depp okozott egykori szerelmének – vagyis ezek alapján a színésznő az egész világot átverte, és minden áron el akarta érni, hogy ő nyerjen.

Az is kiderült, hogy a PR csapat legfőbb célja most az, hogy továbbra is ártatlannak állítsák be Amber Heardöt, de ezek után elég nehéz dolguk lesz – legalábbis, ha tényleg valódi az a pár kiszivárgott e-mail.

Johnny Depp persze próbál nem foglalkozni többet az exével, hiszen bőven elég szomorú pillanatot okozott neki az utóbbi években, ezért inkább most a pozitív dolgokra koncentrál és próbálja a legboldogabb életét élni – hamarosan még egy filmet is fog rendezni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás