promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi lebukott: börtönnel fenyegette Krisztiánt, szomszédja tálalt ki a luxusözvegyről
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi hiába bizonygatja, hogy őszinte a gyásza. Berki Krisztián édesanyja után a szomszédok is kitálaltak a luxusözvegy valódi énjéről.

Berki Krisztián édesanyja nemrég megdöbbentő nyilatkozatot tett a Blikk-nek. Az összetört asszony azt állította, hogy a menye pokollá tette a fia életét az utolsó két évben, emellett kritizálta a mostani viselkedését. Az édesanya szerint annak a gyásza nem őszinte, aki elvállalja a Dancing with the Stars-t.

Hasonló véleményen vannak mások is, akik folyamatosan támadják Berki Mazsit. A luxusözvegy aztán anyósa nyilatkozata után próbálta megint tisztára mosni magát a közösségi oldalán, azonban úgy tűnik, ez megint nem fog sikerülni neki. Bár így is sokan kiállnak mellette és támogatják őt, egyre több oldalról dőlnek meg az ő állításai. Most éppen az egyik szomszédjuk vallott a Blikk-nek, aki Berki Krisztián halála előtt egy videót is készített arról, ahogy Mazsi rendőrt hív a férjéhez, majd végül nélküle távoznak a 9. kerületi lakásból.

A neve elhallgatását kérő szomszéd állítja, hogy Berkiék házassága nagyon megromlott a tragédia előtt, és míg Krisztiánt egy nyugodt, kedves, és előzékeny embernek ismerték meg, Mazsit inkább egy folyamatosan veszekedő és hangoskodó nőnek írta le.

„Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől. Utoljára Berki halála előtt két nappal járt a házban, akkor kihallatszott, hogy börtönnel fenyegeti. Ezt a ház több lakója is tanúsíthatja. Ezután nem sokkal Mazsi rendőröket is hívott a lakáshoz, de végül nélküle távoztak. Mazsi állítja, ő a végsőkig Berki mellett volt. Az utolsó hetekben biztosan nem. Borzalmasan viselkedett mások szeme láttára, ez véleményem szerint minden embert és minden férfit megviselne”

- nyilatkozott a szomszéd, aki több képet és videót is küldött arról, amikor a rendőrség megérkezett.

A Blikk megkérdezte Berkiék egy másik szomszédját is, aki hasonló véleményen van a luxusözvegyről.

„Mazsi egyszer sem moderálta magát, magából kikelve, mocskos dolgokat üvöltözve fenyegette Berkit. Nem zavarta, hogy az egész ház zeng. A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt. Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele”

A lap kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya megerősítette, hogy pár nappal Berki Krisztián halála előtt valóban riasztották őket a helyszínre.

„A IX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 3-án 15 óra 10 perckor intézkedtek, mert egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját és megrángatta. A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg”

Berki Mazsi nem kívánt reagálni az új fejleményekre, hamar lerázta a sajtót. Valószínűleg hamarosan ismét egy terjedelmes posztot olvashatunk tőle, amiben magyarázatot fog adni a fentiekre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás