promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsit a földbe döngölte Berki Krisztián édesanyja, durván elmérgesedett a viszonyuk
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem volt köszönet abban, ahogy Berki Krisztián édesanyja nyilatkozott Berki Mazsiról.

Május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián, a halálának pontos okait még máig nem hozták nyilvánosságra. Özvegye, Berki Mazsi mellett édesanyja, Júlia is gyászolja őt, de a minap kiderült, hogy az utóbbi időszakban nagyon megromlott a viszonyuk. Sőt, Berki Krisztián anyukája egészen meghökkentő dolgokat állított a menyéről, a szavaival pedig hatalmas port kavart, hiszen úgy tűnt, hogy Berki Mazsit hibáztatja a fia haláláért:

Júlia szerint Berki Mazsi egyáltalán nem volt házias, ez pedig rengeteg problémát generált. Az özvegy elmondta, hogy neki tiszta a lelkiismerete, ugyanis végig a férje mellett volt és feleségként, illetve édesanyaként is mindent megtett érte, és a mindössze pár hónapos kislányukért, Emmáért. Berki Krisztián édesanyja most tiszta vizet öntött a pohárba, és kegyetlen őszinteséggel nyilatkozott a menyéről.

„Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben. Követelőzni azt tudott, de nem főzött, nem takarított. A fiam arra jó volt neki, hogy évente négyszer külföldre vigye. Kérdem én, ha valakit annyira szeretek, akkor miért költözöm el tőle hetente kétszer? Ez állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg”

mondta Júlia.

Úgy tűnik, hogy Berki Krisztián édesanyja és a Dancing with the Stars következő évadában szereplő híresség között kibékíthetetlenek az ellentétek, hiszen különben nem beszélt volna ilyen keményen a menyéről Júlia, aki ráadásul azt is megkérdőjelezte, hogy Berki Mazsi egyáltalán komolyan gyászolja-e a szeretett fiát:

„Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin, vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe”.

Nem Júlia az egyetlen, aki kritizálja Berki Mazsit a gyászával kapcsolatban, hiszen rengeteg támadást kapott emiatt az utóbbi hónapokban, ráadásul nemrég még Lakatos Márk is leoltotta őt, ugyanis burkoltan vígözvegynek nevezte:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás