promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki ez a jóképű férfi Berki Mazsival? Közös fotóval árulta el az özvegy
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi ezzel a férfival rakott ki közös képet.

Berki Mazsi élete egyik pillanatról a másikra felborult, mikor május elején férjét és közös gyermekük édesapját, Berki Krisztiánt holtan találták 9. kerületi lakásában. Az özvegy azóta mindent megtesz azért, hogy lelkileg megerősítse magát, és a kis Emmának olyan anyukája legyen, amilyenre szüksége van.

Sajátos gyászát és lelki terápiáját azonban sokan nem nézik jó szemmel, Mazsit folyamatosan támadják valamiért; most éppen azért, mert Kulcsár Edina helyett fog táncolni a Dancing with the Stars-ban. Legutóbb Kajdi Csaba és Lakatos Márk is emiatt szólt be neki a közösségi médiában.

Berki Mazsi persze nem bírná egyedül ezt a folyamatos stresszt, feszültséget, és nehézségeket, amelyek nap mint nap érik őt, de nagyon sok támogatást és segítséget kap a családjától és egy kutyatrénertől is. Mazsiéknak ugyanis van két kutyájuk, akiket nem tudott magával vinni Balira, így azokra valakinek vigyáznia kellett. Ebben segítette őt Juhász Toma, akivel nemrég egy közös fotót is kiposztolt az Instagram-oldalára. Ebben a bejegyzésben köszönetet mondott a kutyatrénernek, viszont biztosak lehetünk benne, hogy ez a fotó egy újabb pletykát fog majd generálni.

„Ez a kép kicsivel több, mint 1 hónapja készült. 1 csecsemő & 2 kutyus hatalmas logisztikát és rengeteg időt igényel. Őszinte leszek segítség nélkül nem menne, de bízom benne, hogy hamarosan beáll egy rend majd az életünkben. @juhasz_toma_dogtrainer Jackre és Milkára, amíg Balin voltam és elég erős nem lettem ahhoz, hogy a gazdi szerepet is eltudjam látni. Nagyon hálás vagyok Neki, hisz tudom, hogy imádják a kutyusaim őt és emberként bánik velük. Jobb helyen nem is lehettek volna!”

- írta Berki Mazsi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás