promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki gyűlölte a Trónok harcában, de most gyökeres fordulatot vett a színész élete
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jack Gleeson ennél boldogabb már nem is nagyon lehetne.

Újra szárnyal a Trónok harca őrület, mivel nem olyan rég elindult az HBO-n és az HBO Max-on a Sárkányok háza, amely előzményként a Targaryen-dinasztia felemelkedését, és a család belső viszályain keresztül annak bukását tárja a nézők elé.

Eddig az első két részt láthatták a nézők, ami abszolút pozitív fogadtatásban részesült. Itt már tényleg csak a készítők tudják elrontani, mivel egy befejezett könyvön alapul a sztori.

Már a Sárkányok házának kezdő epizódja rekordot döntött, ugyanis az első napokban több mint 10 millión tekintették meg azt, az első egy hétben pedig már 20 millióra ugrott a nézettség. Az HBO-nak ez persze tetszett, és azonnal berendelte a második évadot.

Most azonban visszamegyünk kicsit a „múltba”. George R.R. Martin rengeteg negatív karaktert tudott belepakolni a Trónok harcába, de Joffrey Baratheont kifejezetten gyűlölte mindenki. Ez Jack Gleeson játékának is köszönhető, aki igyekezett a maximumot kihozni a karakterből.

A színész idén megfordult a Budapest Comic Conon is, ahol a puliwood.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy nem érik atrocitások a szerepe miatt, hanem pont ezért nagyon kedves vele mindenki.

Gleeson közben túl van élete egyik legboldogabb pillanatán, mivel ő és a szerelme, Róisín o'Mahony összekötötték az életüket. A páros úgy döntött, hogy csak szerény körülmények között szeretne örök hűséget fogadni egymásnak. Persze nincs kizárva, hogy egy nagyobb bulit is fognak tartani, csak írországi Ballinskelligs városa közel áll a szívükhöz, és itt akartak egybekelni.

A Trónok harca sztárja szüneteltette a színészkedést, de hamarosan feltűnik az „In the Land of Saints and Sinners” című thrillerben, amiben Liam Neeson is játszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás