promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most 64 évesen Sylvester Stallone izomóriás ellenfele, Dolph Lundgren, a filmtörténet legkeményebb csávója, aki játszik 2022 egyik legérdekesebb filmjében
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan film jön, amelyet az akciókedvelők és a második világháború szerelemesei imádni fognak.

Dolph Lundgren a filmszakmában egy legenda, rövid idő alatt kultikus színésszé vált, és ez elsősorban keményvágású fizimiskájának köszönhető. Nem kell megszólalnia, nem a drámai szerepek miatt csípjük őt, ő Dolph Lundgren, aki olyan szórakozást kínál legtöbb filmjével, amely garantáltan tele lesz lélegzetelállító akciókkal, bunyókkal, és persze macsóskodó összeütközésekkel. A svéd színész az évtizedek alatt rényleg elképesztően sok szerepben kipróbálta már magát, és persze az igazi és kiváló zs-kategóriás filmek világában is megmerítkezett.

De Magyarországon elsősorban Sylvester Stallone, azaz Rocky kőkemény ellenfeleként ismerjük őt.

A Vörös skorpió, A leszámolás Kis-Tokióan és a Tökéletes katona sztárja nemsokára új filmmel jelentkezik, amely a második világháború végnapjaira kalauzol el minket, egy olyan küldetés keretében, amely akár megváltoztathatná a háború kimenetelét is. A filmet sok helyen második világháborús tengeri csatás thrillerként konferálják fel, már ez önmagában is érdekes lehet, hiszen ilyen besorolást egészen ritkán hallunk.

Az Operation Seawolf még idén megjelenik majd az információk szerint, Dolph Lundgren pedig egy náci tisztet alakít majd az alkotásban, Hans Kessler kapitányként tűnik majd fel a filmvásznon, akit visszahívnak egy utolsó nagy ütközetre. A náci Németország egy utolsó, kétségbeesett akcióval arra vállalkozik ugyanis a fiktív történetet feldolgozó, abszolút zs-beütésű filmben, hogy megtámadja az USÁ-t, az amerikaiak anyaföldjén akarja tehát megfordítani a háború kimenetelét.

A film címe (és az egész sztorija) amúgy egy tényleges náci tervből jön, az Oroszlánfóka hadműveletből, amely Nagy-Britannia inváziója lett volna a nácik által. A film majd 2022 októberének elején debütál:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás