promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez az év legfurább UFO-észlelése? Óriási fekete tárgy ereszkedett le az égből Amerikában
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Reddit-re került fel a fura videó.

Megmagyarázhatatlan, bár így azonnal ezernyi magyarázatra lehetőséget adó videó került fel az internet egyik legjobb közösségi csatornájára, a Redditre. A videót a HVG is közölte. A felvételeken egy nagyon fura fekete tárgy látszik, amelyet a közösségi oldalon fekete hópehelyként is emlegetnek, a fekete tárgy pedig szépen lassan csorog lefelé az égből.

A Redditre az elmúlt években számtalan ilyen felvétel került fel, így azok számára, akik imádják ezeket, egy valóságos kincsesbánya lehet a platform.

A videót amúgy Amerikában vették fel, méghozzá Mexikóban, és nem is az éjszaka közepén, hanem az este elején, méghozzá fél 8-kor, így lehet látni mindent szépen fényesen. Semmi nem zavarja a felvételeket. Ezért is lehet fura és különlees ez a felvétel, olyan, mintha a földönkívüli járműnek titulált fekete folt még le is lassítana az őt felvevő személyek miatt.

A nő a saját bevallása szerint épp hazafelé ment, amikor az autójából meglátta a fura fekete foltot az égbolton, ekkor vette elő a telefonját, hogy mindent gondosan rögzítsen. A platformon rengeteg hozzászólás érkezett a videó alá, sokan egyszerűen azt mondják, hogy egy házibuliról elszabadul lufi lehet a videón, mások pedig titkos katonai technológiát gyanítanak a fekete dolog mögött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás