promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó a titkolózás Laár András távozása körül - mi történhetett a L‘art pour l‘art Társulatban?
Borítókép:  szentendreprogram.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Galla Miklós és Dolák-Saly Róbert sem akar nyilatkozni.

A L'art pour l'art Társulat nemrég a Facebook-oldalán jelentette be, hogy Laár András kilépett, de ezután is folytatják a munkát, ezúttal Stefanovics Angélával kiegészülve. Ez azt jelenti, hogy Bálint Bea és Galla Miklós után most egy újabb alapító tag hagyta ott a társulatot.

Laár András megdöbbent, mikor meglátta, hogy a L'art pour l'art közösségi oldalán közzétették az ő távozását. A művész elmondása szerint ugyanis februárban úgy egyeztek meg, hogy ezt csak egy közös közleményben fogják közölni. Ennek ellenére további sok sikert kívánt a társulatnak, továbbá tudatta, hogy a jövőben is készít új szólóelőadásokat, amelyekben meg fognak jelenni népszerű figurái: Tompika, Edebede bácsi, Besenyő István, és a Költő.

Laár András a saját oldalán közzétett posztjában azt írta, hogy emberi okok miatt lépett ki a társulatból, arra viszont nem akart részletesen beszámolni, hogy pontosan mi is történt. A dolog azóta sem hagyja nyugodni a rajongókat, és a magyar sajtó is nagyon kíváncsi lenne rá, hogy mire ez a nagy titkolózás András távozása körül.

Az AC News megkereste az utolsó alapító tagot, aki még a társulatban dolgozik, Dolák-Saly Róbertet, aki kedélyesen fogadta a megkeresést, de amint megtudta, hogy miről is érdeklődnének nála, rövidre zárta a beszélgetést és bontotta a vonalat.

„Most dolgozom, nem tudok ezzel foglalkozni”

Ezek után a portál felkereste Laár András jóbarátját, Galla Miklóst, aki ugyancsak szűkszavúan nyilatkozott:

„Nem szeretnék erről beszélni”

Vagyis továbbra sem tudni, mik is lehetnek azok az emberi okok, amelyek miatt Laár András a távozás mellett döntött, de Galla Miklós válaszából ítélve biztos, hogy ő is tudatában van a történteknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás