promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Laár András megdöbbentő dolgot árult el, hogy miért hagyta ott a L’art pour l’art Társulatot
Borítókép:  MTI / Kallos Bea
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Laár András őszintén elmondta, miért lépett ki a társulatból.

Az egész országot megdöbbentette a hír, hogy Bálint Bea és Galla Miklós után most a L'art pour l'art újabb alapító tagja lépett ki a társulatból, Laár András személyében. Szászi Mónika, Pethő Zsolt, és Dolák-Saly Róbert viszont továbbra is folytatják a közös munkát, mégpedig Stefanovics Angélával kiegészülve.

Az abszurd humort játszó színtársulat azt ígérte a Facebook-oldalán, hogy októbertről vadonatúj előadásokkal várják a közönségüket.

Laár András egy ideig nem reagált arra, hogy miért hagyta ott a L'art pour l'art-ot, azonban mindannyiunk Besenyő Pista bácsija most megtörte a csendet, és a saját közösségi oldalán mondta el, mi is történt. Mint kiderült, a művész a Facebook-ról tudta meg, hogy a társulat bejelentette a távozását.

„A hír igaz! Még februárban távoztam a Társulatból emberi okokból, amelyeket nem akarok részletezni a béke kedvéért. Egyébként akkor abban állapodtunk meg a Tàrsulat managerével, hogy egy ideig nem hozzuk nyilvánosságra a dolgot, hanem a megfelelő időben közös közleményben tudatjuk a közönséggel az új helyzetet. Ez a közös közlemény elmaradt, helyette a Társulat most saját szakállára kiposztolta a változást. Nem baj. A lényeg, hogy a közös munkának vége, külön utakon folytatjuk tovább”

Ez azt jelenti, hogy a társulat nem tartotta magát ahhoz, amit a felek egymásnak ígértek, és Laár András tudta nélkül közölték, hogy otthagyta a csapatot. Ennek ellenére András sok sikert kíván a megújult társulatnak, ugyanakkor azt is elárulta, hogy továbbra is fog szólóműsorokat készíteni és előadni, és ezek után is megjelennek majd a színpadon a jól ismert és sokak által kedvelt figurái - úgymint Besenyő Pista bácsi, a Költő, Edebede bácsi, és Tompika.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás