promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Laár András kilépett a L'art pour l'art Társulatból
Borítókép:  Maszol
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A társulat hamar meg is találta Laár András utódját.

Szomorú hírt közölt péntek délután a L'art pour l'art Társulat: Laár András úgy döntött, hogy kilép a Nagy Négyesből, és külön utakon folytatja tevékenységét. A társulat amellett, hogy sok sikert kíván régi kollégájuknak és barátjuknak, be is jelentették, hogy ki veszi át András helyét a csapatban.

„...mi hárman pedig úgy döntöttünk, hogy együtt folytatjuk tovább. Sőt, rárakunk egy lapáttal! A lapátot Stefanovics Angélának hívják, akivel izgatott örömmel alapítottuk meg a L'art pour l'art Légitársaságot”

A megújult társulat októbertől mindenkit vár az új előadásaikon.

Laár András egyelőre nem közölt semmit távozásával kapcsolatban a közösségi oldalán, de ismerve őt, biztosak lehetünk benne, hogy nemsokára egy hosszú bejegyzésben fogja megmagyarázni döntését a hivatalos Facebook-oldalán.

A L'art pour l'art Társulatnak hatalmas kultusza és rajongótábora van Magyarországon, egyedi humorukkal és stílusukkal rengeteg embernek csaltak már mosolyt az arcára, és sokakat derítettek már jókedvre. Mi magunk is kíváncsian várjuk, hogy a megújult csapat milyen előadásokkal fog még megörvendeztetni minket a jövőben, azonban Laár András tevékenységét is fokozott figyelemmel fogjuk kísérni, aki továbbra is megmarad mindannyiunk Besenyő Pista bácsijának, Edebede bácsijának, és Költőjének természetesen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás