promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Agresszívan beszóltak Gáspár Lacinak a balatoni éjszakában, majdnem verekedés lett belőle
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A felvétel kikerült az internetre, ami miatt Gáspár Laci már meg is szólalt az ügyben.

Hamarosan indul az X-Faktor legújabb évada az RTL klubon. Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója 2022-ben Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellett új női mentorral, Herceg Erikával tér vissza a képernyőre. 

Arra mérget vehetünk, hogy Gáspár Laci idén sem rejti véka alá a véleményét, ha a jó vagy éppen rossz produkciókat kell értékelnie.

Annyi biztos, hogy az X-Faktor mentorának volt már néhány kifakadása az életben. Gáspár Laci érzelmes ember, és ha valamit nem úgy gondol, azt meg is szokta bánni, de ezt az utóbbi esetért esze ágában sincs bocsánatot kérni.

A Blikk szúrta ki a videót, amit Reddit-re töltöttek fel. Ezen az látszódik, hogy az X-Faktor mentora durva módon kiakad amiatt, hogy valaki a származása miatt sértegette.

Az sajnos egyáltalán nem tiszta, hogy a balatonfüredi balhénak mi volt az előzménye. Azóta az énekes már reagált is a felvételre.

„Köszönöm szépen annak, aki felrakott egy szóváltást rögzítő videót egy közösségi oldalra, legyen ettől boldog. Az a helyzet, hogy most láthattátok, milyen vagyok, amikor a származásom miatt belém kötnek, bántanak, és a feleségemet is a szájukra veszik. Sajnálom, hogy egy szórakozóhelyen ilyen megtörténhet egy kellemes estén, amikor szórakozni, kikapcsolódni szeretnénk. Én nem akartam senkit megbántani, de van olyan szituáció, amikor ki kell állnom magamért, magunkért. Béke és szeretet!”

- idézte a Blikk Gáspár Lacit.

Előfordulhat, hogy az énekest nem akarták beengedni valahova a családjával, vagy valaki alapból a semmiért sértegette őket. Sok kommentelő megjegyezte, hogy Gáspár Laci most abszolút nem kezelte higgadtan a helyzetet, ami majdnem verekedésig fajult.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás