promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes videó került elő Majkáról – A közönség őrjöngött, és igazat adott a magyar rappernek
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TikTok-on debütált a videó, hogy mit mondott Majka Azahriah botrányáról.

Őrülten mozgalmas volt Majka és Curtis élete mostanában. Ugyebár a legnagyobb beszédtémát az adta, hogy Majka és a rappertársa szakmailag ismét különváltak.

Ez a szakítás most valóban véglegesnek tűnik, mivel Curtis úgy döntött, hogy nem szeretne örök második lenni, így egyedül folytatja tovább a karrierjét. Majka már jó ideje csak egyedül áll színpadra kiemelt fellépőként, persze a zenekarával a háttérben.

Majka köszöni szépen, remekül van: a tévében bármikor látják, a koncertjeire azonnal elkapkodják a jegyeket, és közben a Forbes is megválasztotta Magyarország legértékesebb celebjének a legutóbbi listáján.

Most egy igazán megdöbbentő felvételt szúrt ki a Bors, amin Majka az egyik koncertjén megvédi Azahriaht, aki azért került a bulvármagazinok címlapjára, mert az egyik rajongójával egy mobilvécé mögött szexelt.

„Egy nagy tapsot kérek Azahriah-nak! A sok képmutató f*sz… Mindegyik bántotta, hogy mit csinált a ToiToi vécé mögött. Hát elárulom b*szd meg, húszévesen ezt akartam csinálni a ToiToi vécé mögött éjjel-nappal! Sőt! Azért akartam ide felállni a színpadra, hogy a ToiToi vécé mögé állhassak!”

- idézte a lap Makját, aki hozzátette, hogy lányos apukaként nehéz ezt elfogadni, de meg kell nevelni a kislányt.

Azahriaht G.w.M is betámadta, de Magyarország legfelkapottabb youtubere, Radics Peti megvédte a fiatal előadót azzal, hogy falunapi vattacukor gengszter zenésznek nevezte Kulcsár Edina párját.

Azahriah nem olyan rég a Sziget fesztiválon is lehetőséget kapott, ráadásul a Nagyszínpadon bizonyíthatott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás