promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ingyen akarod megnézni Azahriah, ByeAlex, vagy éppen a Hooligans koncertjét? Akkor ezen a magyarországi fesztiválon a helyed
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koncertek szokás szerint ingyenesek lesznek a nyíregyházi Vidor Fesztiválon.

Magyarországon ismét elkezdtek dübörögni a nagyobb fesztiválok a koronavírus-járvány után. A Vidor Fesztivált tavaly is megtartották, de akkor nem volt könnyű dolguk a szervezőknek, mivel például a szabadtéri koncertekre is csak korlátozottan engedhettek be nézőket.

A fesztivál nagyszínpadának előadói között ott lesz a Magna Cum Laude, a Hooligans, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a ByeAlex és a Slepp, az Ivan & the Parazol valamint Azahriah, aki nem olyan rég a Sziget Fesztivál nagyszínpadán is bemutatkozatott.

Mellettük olyan jól ismert hazai előadók is fellépnek, mint Falusi Mariann, Horgas Eszter, Dolhai Attila és Janicsák Veca, valamint a Móricz Zsigmond Színház színművészei. Csak a Vidor Fesztiválról van szó, így a világzene sem szorul a háttérbe. Fellép majd a macedón Dzambo Agusevi Orchestra és a latin zenét játszó amerikai Orkesta Mendoza.

A színházi versenyprogram továbbra is csak elővételes jeggyel látogatható, de a szabadtéri előadások ingyenesek, szóval a koncertek is.

Nyíregyháza főterén augusztus 29-én, hétfőn 20 órától A padlás című előadással várja a közönséget a Veres1 Színház. Az irodalmi programok nagy részének és színházi előadásoknak is otthont ad majd a Szindbád- és a Bencs-villa, de Náray Erika Többszemközt beszélgetős estjére is a Sóstói úti villában várják majd az érdeklődőket.

A Vidor Kertben fellép az ukrán Kommuna Lux és a marokkói Chalaban, a hazai zenei életet pedig többek közt a Harmadik figyelmeztetés és a Napfonat képviseli.

A fesztivál tehát Nyíregyházán kerül megrendezésre augusztus 26 és szeptember 3-a között. Az elektronikus programfüzetet ide kattintva éritek el, amiben megtaláljátok, ki mikor lép fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás