promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy srác rendszeresen akkor teszi magáévá a barátnőjét, amikor az alszik, de ez nem természetes dolog
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Beleegyezés nélküli szexként, erőszakként is felfoghatjuk az eseteket.

Természetes, hogy az együtt élő párok közös ágyban alszanak, és időnként szexelnek is egymással. Az viszont már eléggé különös dolog, amiről egy kétségbeesett nő számolt be nemrég a Daily Star bulvárlap hasábjain.

A hölgy azért fordult a laphoz, mert tanácstalanná vált a barátját illetően. A férfi ugyanis furcsa időpontot talált a szerelmi együttlétekre, akkor szereti meglepni párját, amikor az éppen alszik. Ennek a veszélyeit persze nem kell külön ecsetelni.

A nő szokatlanul mélyen alszik, ezért néha nem veszi észre a kezdeményezést. A barátját azonban mindez nem zavarja, gyorsan kielégíti a szükségleteit, miközben a nő zavartan és frusztráltan ébred, hiszen kihagyták a buliból.

„Azt állítja, hogy ez a félig alvó szex nagyon különleges élmény a számára. Fel tudja fedezni a testem minden porcikáját, és közben teljesen szabad kezet kap. Imádja végigcsókolgatni a testem, mielőtt a játékba én is bekapcsolódom”

– fejtegette a nő a szokatlan formájú együttlétek részleteit. Annak ellenére rosszul esnek számára ezek a közeledések, hogy valóban szabad, tabumentes kapcsolatban élnek, ám ez már néha neki is sok.

Alkalmanként összevesznek, és szétköltöznek, máskor pedig hatalmas orgiákat rendeznek, és akár egy hétig ki sem szállnak az ágyból. A panaszos nő egyébként nyitott a férfi és női szeretőkkel bonyolított együttlétekre is.

Most azonban rosszul esik a barátja önző viselkedése, mert nem érti a dolgot. Létezik ugyan a sexsomnia nevű állapot, amikor a férfi öntudatlanul kezd szeretkezésbe, ám ez a helyzet ennek éppen az ellenkezője, hiszen kivárja a partner „öntudatlanná” válását, és utána használja ki az alkalmat. Ez így nem más, mint az erőszak, a beleegyezés nélküli szex egy enyhébb változata.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás