promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy srác azért akadt ki a barátnőjére, mert az nem hajlandó a csoportos szexre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A lány otthon sem szívesen vesz fel szexi fehérneműket.

Egy srác izgalmasabb és mozgalmasabb nemi életre vágyik, ám úgy látja, hogy ebben a barátnője akadályt jelent. A lányt ugyanis képtelen rávenni arra, hogy csoportos szexben vegyen részt, és emiatt fordult tanácshoz a Daily Star című bulvárlap szakértőjéhez.

A fiatal férfit azért is bántja a dolog, mert a haverjai (és persze azok barátnői) állítólag minden további nélkül belemennek a swingerpartikba és más vad bulikba, miközben ő kimarad a „jóból”. A srác meglepetéseket, őrültségeket szeretne, míg partnere inkább az állóvizet kedveli.

A lány állítólag megérti az igényeit, de zavarban van, amikor szexjátékszereket kellene vásárolnia, vagy olyan társasutazásokon kellene részt vennie, ahol kifejezetten a testiségen, az orgiákon van a hangsúly.

„A nős haverjaim párcserés szexben vesznek részt, és felnőtteknek szervezett partikra járnak. Pár napja az egyikük rám írt, hogy a partnerével éppen most tértek haza Londonból egy puccos orgiáról. Az én barátnőm egy édes lány, de nem egy nagy szám ezen a téren. A szülinapomon azt kértem tőle, hogy szexi bugyiban és tűsarkúban mászkáljon a lakásban, mire azt mondta, hogy teljesen hülyének érezné úgy magát”

– kesergett a srác, aki persze teljesen mérges a barátnőjére. Szegény lány időt kért tőle, hogy felpöröghessen az ő ritmusára, ám egyelőre egy édeshármastól is idegenkedik. Nyilvánvalóan nem illenek egymáshoz, de elszomorító az is, hogy a régimódi tisztesség mennyire divatjamúltnak tűnik ma már.

A Daily Star tanácsadója természetesen azt javasolta a srácnak, hogy nem kellene ilyesmire kényszerítenie a barátnőjét, ne legyen ennyire önző, inkább keressen magához való párt, aki méltányolja az igényeit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás