promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Tapolcai vipera” – Tóth Gabit a földbe döngölték, így még nem alázták meg
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fluor Tomi kemény szavakkal illette Tóth Gabit.

Tóth Gabi nemrég alaposan kihúzta a gyufát azzal, hogy egy méregdrága luxusórával mutatkozott. Az énekesnőt többen is kritizálták, mert képmutatónak és álszentnek tartják. Fluor Tomi a Twitteren szólt be Gabinak, úgy fogalmazott,

„ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben”.

Az előadó hangsúlyozta, hogy nem azon akadt ki, hogy Tóth Gabi drága holmikat visel, hanem azon, hogy az énekesnő korábban többször is beszélt arról, hogy őt mennyire nem teszi boldoggá a luxus, ezért nem is hord drága holmikat. Mint kiderült, Tóth Gabi nemrég SMS-ben reagált Fluor szavaira.

„Hosszas, kínos üzenetek voltak. Azt írta, tele vagyok gyűlölettel. Pedig nem. Csak a képmutatás szúrja a szememet”

mondta Tomi, aki azon a véleményen van, hogy ha Gabi felvállalná, hogy szeret fényűzően élni, akkor nem lenne semmi probléma, viszont ő rendszeresen azt állítja magáról, hogy egy „szerény keresztény lány".

Fluor hozzátette, hogy Gabi megkérte őt, hogy ha ezentúl posztolna bármit is, előtte hívja fel őt telefonon, mire a rapper azonnal nemet mondott neki.

„Mondtam neki, hogy azért nem hívom fel, mert ha azt akarom, hogy a képembe hazudjanak, arra van más platform. (…) Szereti beállítani magát ártatlannak, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera. Letiltott az oldaláról, de kapom a képeket a kommentjeiről, például, hogy ha nem bulizom el, nekem is lenne Rolexem.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás