promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eddig közösen bukik a TV2 két sztárja, az erőltetettnek tartott vetélkedőjükkel együtt
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Város vs Vidék gyengén nyitott, de még összekaphatja magát.

Augusztus elején indult el a TV2 vadonatúj műveltségi vetélkedője, a Város vs Vidék, amelyről a start után a Promotions.hu is azonnal lehúzta a keresztvizet. Till Attila és Gáspár Zsolti személyében próbálják ütköztetni a várost és a vidéket, az ezzel kapcsolatos sztereotípiák ledöntésének szándékával, ám a műsorból egyelőre csak az derült ki, mennyire műveletlenek a mai fiatalok.

A 32. hét (augusztus 8–14.) nézettségi adatai alapján a debilség egyelőre a nézőknek sem jött be, hiszen a SorozatWiki elemzése szerint a Város vs Vidék meglepően gyengén kezdett. Pedig előtte a Tények, sőt a Tények Plusz is jól megy, de Tilláék marháskodását már sokan nem várják meg.

„A Város vs Vidék gyengén nyitott, majd kedden ismét rosszul ment, szerdán nagyon gyengén, csütörtökön és pénteken pedig közepesen. A TV2 legújabb szórakoztató műsorát az RTL magazinja négyszer, a napi sorozat pedig minden nap leverte”

– összegezte kíméletlenül a SorozatWiki, amely annak is utánanézett, hogy a műsor heti átlag tekintetében szinte csak minimálisan produkált jobbat, mint a korábbi hetekben nem működő Pénzt vagy éveket.

Számszerűsítve mindez azt jelenti, hogy az augusztus 8-i induláskor a Város vs Vidék 474 ezer nézőt vonzott a teljes népességben, és mindössze 110 ezret a kereskedelmileg legértékesebbnek tartott 18–49 éves korosztályban, és ez pukkant le a szerdai mélyponton 385 ezerre, illetve 93 ezerre.

Érdemes ilyenkor a „köznép” véleményét olvasgatni, hiszen nagyon tanulságos, hogy miért nem tetszik nekik az új show. A Port.hu oldalon efféle kommentekbe botolhatunk, amelyek jól összefoglalják a lényeget:

„Ez inkább Főváros vs Vidék!!! Ez most olyan, mintha az országban csak egyetlen város lenne, az összes többi meg falu… A legmagasabb összeget meg lehetetlen megnyerni, mert a kérdés feltételénél elmegy az idő 70%-a.”

„Szórakozni és kikapcsolódni szeretnék. Eddig úgy tűnt nekem, mintha nagyon erőltetett lenne az egész. Tillát mindig kedveltem, de most Ő is gyengén, kedvtelenül, erőltetve idétlenkedik csak…”

„A Pénzt vagy éveket után azt hittem, már nincs lejjebb. Alábecsültem a csatornát, sikerült a bányászbéka hátsója alá süllyedni. Gratulálok.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás