promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsinak táncra van ideje, férje sírjára nincsen - cafatokra szedik a luxusözvegyet a kommentelők
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi táncra perdül, hogy a lelke meggyógyuljon, és ez sokaknak nem tetszik.

Kedden derült ki, hogy Berki Mazsi veszi át Kulcsár Edina helyét a Dancing with the Stars-ban.

Edinának azért kellett visszalépnie, mert miután az egyik próbán rosszul lett és orvoshoz kellett vinni, kiderült, hogy babát vár G.w.M-től. A TV2 bejelentése után Berki Krisztián özvegye a közösségi oldalán írta le, hogy sokat gondolkozott azon, hogy elvállalja-e a felkérést, végül úgy döntött, hogy belevág, és egyfajta terápiaként fog tekinteni erre az időszakra.

„...eszembe jutottak az afrikaiak, és már természeti népek, akik a fájdalmukat is a rituális táncaikon keresztül gyógyítják. És a táncra most, mint egy terápiás eszközre tekintek. Hogy ez jó lesz nekem. Ebben fogok tovább gyógyulni és ezen keresztül fogom a gyászomat megdolgozni. És egy más tánc lesz a lelkemben. De a mozgáson keresztül fog a lelkem és a testem új formát ölteni. Mert ebben a történetben, amiben most én vagyok sok nehézség van. Az egyik maga a veszteség. A megmásíthatatlanság! A szeretett ember elvesztése. A másik, hogy nem hagyhatom el magam, mert Emma számomra a világ közepe!!! Neki erős anyára van szüksége. Neki nem jönnek vissza újra ezek az évek. És ezek az évek meghatározóak e személyiség fejlődésében. Ez óriási nyomás a lelkemnek”

Berki Mazsi rengeteg pozitív, biztató hozzászólást kap a követőitől, de bőven akad olyanokból is, akik most is megragadták az alkalmat, hogy alaposan beszóljanak neki.

„Minden luxusutat, táncikálást gyászként él meg... (magyaráz meg), érdekes...”

„Undorító, most halt meg a férje”

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa. Némelyik kommentelő beszólásai már túllépnek bizonyos határokat:

„Ez nem példamutatás! Ez szimplán szívtelenség.. Ha valóban lettek volna érzelmeid iránta, akkor ilyen rövid időn belül ezt nem tudnád csinálni. Elbújnál, sírnál, elutasítanál minden nyilvánosságot. Mert ez a gyász. Te nem gyászoltál egy percet sem. És ocsmány dolog a kislányodra fogni, hogy miatta, ugyan már”

„Te mindenhová bepofátlankodsz sajnáltatni magad.. még mindig a gyász szóval haknizol, mi a sz*rt tettél le az asztalra? Halott férjed nevével haknizol, nincs egy olyan lehetőség, amit ne lovagolnál meg nagy "gyászodba"...”

Természetesen olyan is volt, aki szóba hozta Berki Krisztián sírját. Egy idősebb hölgy szemrehányóan teremtette le a luxusözvegyet, hogy táncikálás helyett inkább a férje sírját gondozza, ugyanis még mindig borzalmas állapotban van. Azt nem tudni, hogy jelenleg hogy néz ki a májusban elhunyt médiaszemélyiség végső nyughelye, augusztus elején egy férfi fotózta le a sírt, amin elborult mécsesek és elszáradt virágok voltak; azóta nem készült friss kép.

Borítókép:  RTL Klub
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás